Adalet Personeli

Adalet Bakanlığı 200 Personel Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı !

Adalet Bakanlığı, geçtiğimiz Temmuz ayında yayımladığı duyuru ile icra katipleri arasından naklen 200 icra müdür yardımcısı alacağını duyurdu.

Naklen personel alım sınavına başvurular, 7 Ağustos- 11 Ağustos 2017 tarihleri arasında Adalet Bakanlığı resmi sitesi üzerinden yapıldı.

Değerlendirme Sonuçları Açıklandı

İcra kâtipleri arasından yapılacak yazılı ve sözlü sınavlar ile 9-5 inci dereceli kadrolara 200 icra müdür yardımcısı için 416 kişi başvurdu. Başvuru yapan adaylardan 333’ünün başvurusu kabul edilirken geriye kalan 83 kişinin başvurusu ise reddedildi.

Sınava İlişkin Duyurular

Sınavla ilgili bilgilendirme amaçlı sınav uygulama duyurusu 28 Ağustos 2017 tarihinde www.meb.gov.tr internet adresinden ilan edilecek.

Sınav Ücretinin Yatırılması

Başvurusu kabul edilen adaylar,  sınav ücreti olarak 155,00.-TL (Yüz Elli Beş Türk Lirası) MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesinin T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası ve Türkiye Halk Bankası şubelerinden herhangi birine, “Kurumsal Tahsilat Programı” aracılığı ile 04-10 Eylül 2017 tarihleri arasında yatıracaklar ve www.meb.gov.tr internet adresinden e-başvurularını yapacaklar.

Bir Yorum

  1. 12 senelik avukatlık bürosunda icra memurluğu yapıyorum ve okulumu bitirip mezun olmama rağmen adalet bakanlığından sınav açmasını bekliyorum. Bizlerin sesini de duyun lütfen. .