Adalet Personeli

Adalet Bakanlığı CTE GYS'ye Kaç Adayın Başvuru Yaptığı Açıklandı

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünün resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı Yayımlanan duyuruda 75 ikinci müdür, 250 infaz ve koruma başmemuru kadrosu için açılan görevde yükselme sınavına kaç adayın başvuru yaptığı açıklandı. 

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada görevde yükselme sınavına ikinci müdür kadrosunda 238, infaz ve koruma başmemuru kadrosuna ise 2501 adayın başvuru yaptığı ifade edildi. 

CTE’DEN YAYIMLANAN DUYURU

Genel Müdürlüğümüz taşra teşkilatında münhal bulunan 75 ikinci müdür, 250 infaz ve koruma başmemuru kadrosu için yapılacak olan görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavlarına katılmak için;

-İkinci müdür kadrosunda 238,

-İnfaz ve koruma başmemuru kadrosuna ise 2501, aday başvuru yapmıştır.

Sınav giriş belgeleri (sınav yeri bilgisi belgesi) 11 Mayıs 2017 perşembe günü www.meb.gov.tr adresinde ilan edilmiş olup, adayların giriş belgesini 19 Mayıs 2017 tarihine kadar görev yaptığı kuruma onaylatmaları gerekmektedir. Evrakın üzerinde onay kaydının bulunması yeterlidir.

Sınav 20 Mayıs 2017 Cumartesi günü saat 10.00’da Ankara ilinde yapılacak olup, sınav yerleri giriş belgelerinde belirtilmektedir. Adayların sınav giriş belgelerinde belirtilen okul ile adresleri kontrol ederek isim benzerliğinden dolayı hataya düşmemeleri gerekmektedir.

Adaylar sınava gelirken görev yaptığı kurum tarafından onaylanmış sınav giriş belgesi ile birlikte üzerinde T.C. kimlik numarası yer alan geçerli kimlik belgelerinden (Nüfus cüzdanı, T.C. kimlik kartı, sürücü belgesi veya geçerlilik süresi devam eden pasaport) yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Sınavın 20 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olması, 19 Mayıs Cuma gününün de resmi tatil olması nedeniyle nöbet ve vardiya görevini yürüten personele sınav için gidiş-geliş yol süresi de kapsayacak şekilde izin verilmesi vardiya ve nöbet çizelgelerinin buna göre düzenlenmesi gerekmektedir.

Sınav sebebiyle herhangi bir yolluk ve harcırah ödenmeyecek olup adayların sınav için yapacakları ulaşım ve konaklama giderlerinin kendileri tarafından karşılanması gerekmektedir.

Kamupersoneli.net – ANKARA