Adalet Personeli

Adalet Bakanlığı Yazı İşleri ve İdari İşler Müdürleri GYS Birinci Atama Sonuçları Açıklandı

9 Ekim 2017 tarihinde yapılan Yazı İşleri ve İdari İşler Müdürleri görevde yükselme yazılı sınavı ve 6 Mart-7 Nisan 2017 tarihlerinde yapılan sözlü sınav sonucunda başarılı olan adaylar açıklandı.

Atanmaya hak kazanan adaylar 1 Ağustos 2017 tarihinde tercih yaptılar. Bu personellerin tercih işlemlerine göre atamaları yapıldı. Ataması yapılan adayların listesi Adalet Bakanlığı resmi sitesinde yayımlandı.

Adalet Bakanlığından yayımlanan duyuru şöyle:

“09/10/2016 tarihinde yapılan görevde yükselme yazılı sınavı ile 06/03/2017-07/04/2017 tarihleri arasında yapılan sözlü sınav sonucunda başarılı olarak yazı işleri ve idari işler müdürlüğü kadrolarına atanmaya hak kazanan personelin, 01/08/2017 tarihinde yapılan duyuru ile alınan tercihleri doğrultusunda Adalet Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğinin 22 nci maddesi kapsamında başarı sıralaması ve tercihlerine göre atama işlemleri gerçekleştirilmiş olup ataması gerçekleştirilen personele ilişkin liste aşağıdaki linkte yayınlanmıştır.

Başarı sıralaması ve tercihlerine göre atama işlemi gerçekleştirilemeyen ve bu nedenle listede yer almayan personele ilişkin ayrıca duyuru yapılacaktır.

Ataması yapılan yazı işleri ve idari işler müdürlerine yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Personel Genel Müdürlüğü”