Adalet Personeli

Adaylar İnfaz Koruma Memuru (İKM) Alım İlanını Bekliyor

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ geçtiğimiz aylarda personel alımlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulunmuştu. Bakan Bozdağ açıklamasında 2017 yılında 5 bine yakın zabıt katibi ve İnfaz Koruma Memuru alımının yapılacağını ifade etmişti.

Adalet Bakanlığı bünyesinde adliyelerin zabıt katibi ihtiyacını karşılamak üzere zabıt katibi ve mübaşir alımı yapılacağı ifade edildi. Ayrıca 2017 yılı içinde Adalet Bakanlığı bünyesinde infaz koruma memuru ve şoför alımının yapılacağı da belirtildi. Bu kapsamda yıl içerisinde Adalet Bakanlığı bünyesinde 5 bine yakın İnfaz Koruma Memuru, Zabıt Katibi, Mübaşir ve şoför alımı gerçekleştirilecek.

ADAYLARIN TALEPLERİ

Konu ile ilgili olarak adayların taleplerini paylaşıyoruz.

Adaylar sosyal paylaşım platformları ve sitemize gönderdikleri yorum ile geri bildirimlerde Adalet Bakanlığına seslerini duyurmak istediklerini ifade ettiler. Adaylar yaptıkları yorum ve geri bildirimlerde ilanın bir an önce yayımlanmasını veya ne zaman yayımlanacağına ilişkin bir açıklama yapılmasını talep ediyorlar.

Kamupersoneli.net olarak Adalet Bakanlığı personel alımlarına ilişkin yetkililerden adayların akıllarındaki soru işaretini kaldıracak bir açıklama yapılmasını talep ediyoruz. Ayrıca sizlerde konu ile ilgili olarak görüş ve taleplerinizi belirtmek isterseniz sayfanın alt kısmından yorum yapabilirsiniz. 

Kamupersoneli.net – ÖZEL HABER

Bir Yorum

  1. herkes bu alımı bekliyo yapılacak dendi devamı yok yapında işimize gücümüze bakalım ya

  2. Sayın admin kaç keredir yazıyorum lütfen yardımcı ol , icra katipliği sözlü mülakat sonuçları hala açıklanmadı. 70 günden fazla oldu. Lütfen haber yap yardımcı ol bizlere

  3. İkm alımı uzman Çavuşluktan ayrılanlar dan alım yapılacak mı

  4. Anestezi mezunuyum ikm alımı bekliyorum ülkenin durumu bu kimse sevdiği işi yapmıyor

  5. Bayan alımı artsn lütfen duyurun 81.76 puan ile beklyrm insAllah olur emek veriyoruz hakeden insanları alın artk 3.5 milyon insan snava girdi yazık beee…