Adalet Personeli

2016 KPSS Puanları İle 1500 Zabıt Katibi Daha AMA!

 2016 KPSS Ortaöğretim ve Önlisans Puanları ile 1500 Zabıt Katibi Daha

Adalet Bakanlığı’nın 1500 zabıt katibi alımı ile ilgili bir süreç sona ererken, ilgili sürece başvuruda bulunmayan adaylar için müjdeli haber Adalet Bakanı Sn. Bekir Bozdağ’dan gelmişti. 2016 yılının şubat ayında Adalet Bakanı Sn. Bekir Bozdağ , 2016 yılı içerisinde toplam 3 bin zabıt katibi alımı yapılacağını belirtmişti.

1500 KİŞİLİK ALIM İÇİN SÜREÇ BAŞLADI 1500 ALIM DAHA BEKLENİYOR

Bu alımların 1500’lük kısmı 2014 KPSS Ortaöğretim Önlisans , 2016 KPSS Lisans sonuçlarına göre yapıldı. 2016 KPSS puanları ile alımlarında sonuçlar açıklandıktan sonra yapılması bekleniyor.

ÖSYM SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

KPSS Önlisans ve Ortaöğretim sonuçlarının ÖSYM tarafından aynı tarihte açıklanıp açıklanmayacağıysa hala merak konusu. Zira ÖSYM cephesinden konu ile ilgili hala net bir bilgi gelmedi. KPSS Önlisans sonuçlarını bekleyen adaylarınsa heyecanı günden güne artıyor. Konu ile ilgili tüm gelişmeleri yakından  takip edebilmek için kamu personeli alımı haberlerinin tek ve lider sitesi kamupersoneli.net’in mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Kamu Personeli alımlarıyla ilgili duygu , düşünce ve sorularınızı forum.kamupersoneli.net adresinden bizlerle ve diğer adaylarla paylaşabilirsiniz.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. baraj gerçekten 60 a düştü mü resmi gazetede yayımlandı mı bilginiz var mı

  2. Lise duzeyi kpss puanim 57 bu durumda zabit katipligine atanabilir miyim