Adalet Personeli

5 Nisan Avukatlar Gününüz Kutlu Olsun

 Bu Gün 5 Nisan 2016. Bu Gün Avukatlar Günü? Peki avukatlar günü nedir? Ne zaman kutlanmaya başlanmıştır. Avukatlar günü neden 5 nisan tarihinde kutlanıyor? Avukatlar günü ilk ne zaman kutlanmıştır gibi soruların yanıtı kamupersoneli.net adresinde…

5 Nisan Avukatlar Günü Nedir? Neden 5 Nisan’da Kutlanır?

5 Nisan Avukatlar Günü , Adalet sisteminin bel kemiği konumunda bulunan avukatların günü bu gün 5 Nisan Avukatlar Günü. 5 Nisan Avukatlar Günü , Türkiye Cumhuriyeti’nin ilanından sonra en geniş katılımıyla 3 ocak 1934 tarihinde İzmir’de  “Türkiye Avukatlar Birliği”  toplanmıştır. Daha sonra  5 Nisan 1958 tarihinde Barolar Birliği Kurulmuş. Barolar birliğinin kuruluş günü 5 Nisan Avukatlar Günü olarak kutlanıyor. Ülkemizde her türlü şartta çalışan ve her türlü zorluğa adalet kalkanıyla göğüs geren saygıdeğer tüm avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Gününü kutlarız.

Kamu Personeli’nin Tarafsız , Doğru Sesi

Kamu Haberleri, Gündem Haberleri , Ekonomi Haberleri ve çok daha fazlasından haberdar olabilmek için kamupersoneli.net adresini takip etmeyi sürdürün. Adalet Personeli , MEB personeli, Emniyet Personeli, Türk Silahlı Kuvvetleri Personeli ve bir çok kamu personelinin doğru ve tarafsız sitesi kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek gelişmelerden herkesten önce ve her yerde haberdar olma fırsatına sahipsiniz.

Kamu Personeli Forumunu Ziyaret Ettiniz Mi?

Forum.kamupersoneli.net adresini ziyaret ederek, ücretsiz üye olabilir, ücretsiz üyeliğinizle yeni başlık açabilir, tartışmalara katılabilirsiniz. Site hakkındaki görüş ve önerilerinizi sayfanın altında bulunan yorum kısmından editörlerimize iletebilirsiniz.

Kamu Personeli | Ankara