Adalet Personeli

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Personel Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı! Rekor Başvuru!

Adalet Bakanlığı’ nın Adli Tıp Kurumu bünyesinde görev yapmak üzere, görevlendireceği lise mezunu 10 kişilik hizmetli alımının sonuçları açıklandı. Yayımlanan duyuru kapsamında başvuru sonuçlarında görüldüğü üzere, rekor denebilecek düzeyde bir başvuru söz konusu. Lise mezunu 10 kişinin alımının yapılacağı ilanda 2200 kişilik bir başvuru söz konusudur.

Adalet Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuru, aşağıdaki gibidir:

                               Adalet Bakanlığı

                   Adli Tıp Kurumu Başkanlığı’ndan

1) Adli Tıp Kurumu merkez ve taşra teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/A maddesi uyarınca istihdam edilmek üzere; ilan edilen kadrolara 03 -10 Ekim 2016 tarihleri arasında yapılan başvurular Başkanlığımızca incelenmiştir. 

2) Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayları belirlemek amacıyla, Adalet Bakanlığı Memur Sınav Atama ve Nakil Yönetmeliği’nin 14 üncü maddesi gereğince, başvuruları kabul edilen adayların ÖSYM tarafından yapılan KPSS sınavlarında almış oldukları puanların en yüksek puandan başlamak üzere en düşük puana göre sıralamaları yapılmış ve ilan edilen kadro sayısının on katı kadar en yüksek puanlı aday sözlü sınavlara girmeye hak kazanmıştır. 

3) Sözlü sınavlar İstanbul Yenibosna’da bulunan Adli Tıp Kurumu merkez binasında yapılacak olup sözlü sınav tarihleri daha sonra açıklanacaktır.