Adalet Personeli

Adalet Bakanlığı CTE Görevde Yükselme Sınavı Tüm Detaylar

 Adalet Bakanlığı CTE Görevde Yükselme Sınavı Hakkında Tüm Detaylar  Adalet Bakanlığı’na Bağlı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü taşra teşkilatında münhal bulunan şef, sayman, öğretmen, sosyolog, mühendis, teknisyen ve sağlık memuru kadroları için görevde yükselme sınavı yapılacak.  

CTE Görevde Yükselme Sınav Takvimi

İlgili görevde yükselme sınavı için başvurular 18 Temmuz ile 24 temmuz 2016 tarihleri arasında Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmi internet sayfasından yapılacak. Sınav Hakkında Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ‘nce verilen ilana göre ; 


18 Temmuz 24 Temmuz 2016 tarihleri arasında 110 tl olarak belirlenen sınav ücreti yatırılacak ve Milli Eğitim Bakanlığı resmi internet sayfasından başvurular yapılacak. 8 Ağustos 2016 tarihinde adaylar sınav giriş belgelerini temin edecek ve 8 ile 12 ağustos 2016 tarihlerinde adayların sınav giriş belgeleri çalıştıkları kurum tarafından onaylanacak. Sınav 13 Ağustos 2016 tarihinde saat 10:00’da yapılacak , Sorular 16 Ağustos 2016 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanacak, 16 ile 22 Ağustos 2016 tarihleri arasında sınav soru ve cevaplarına itirazlar yapılabilecek. 

Sınav Hakkında Tüm Detaylara Erişim


Adalet Bakanlığı tarafından verilen Görevde Yükselme Sınavı Başvuru İlanı’nın detaylarına “https://www.cte.adalet.gov.tr/duyurular/2016/06-4/ilan.asp” adresi üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

Kamu Personelini yakından ilgilendiren tüm gelişmeler ve çok daha fazlası kamu haberlerinin merkezi kamupersoneli.net adresinde. Kamupersoneli.net ile adalet bakanlığı haberlerinden, gündem haberlerinden ve son dakika haberlerinden anında haberdar olursunuz.

Kamupersoneli.net | Ankara