Adalet Personeli

Adalet Bakanlığı Görevde Yükselme Sınavı ile İlgili Çok Önemli Duyuru!

 Adalet Bakanlığı Görevde Yükselme Sınavı ile İlgili Çok Önemli Duyuru!

Adalet Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan duyuru ile görevde yükselme sınavının 9 Ekim 2016 tarihine ertelendiği duyuruldu. Bilindiği gibi 17 Temmuz 2016 tarihinde yapılması planlanan Adalet Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme sınavı FETÖ’nün darbe girişimi nedeniyle ileri bir tarihe ertlenemişti. İlgili sınav hakkında son duyuru bugün yapıldı ve MEB ile yapılan görüşmeler sonrasında sınavın 9 Ekim 2016 tarihinde yapılmasının uygun görüldüğü açıklandı…

 İlgili duyuru şu şekilde ;  “23 Mayıs 2016 tarihinde ilan edilen ve 17 Temmuz 2016 tarihinde yapılması planlanan görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı, menfur darbe teşebbüsü nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile karşılıklı yapılan görüşmeler çerçevesinde 09 Ekim 2016 tarihine ertelenmiştir.”

Adalet Bakanlığı personel haberleri, gündemden gelişmeler, son dakika haberleri ve çok daha fazlası kamu haberleri merkezinde. Mobil uygulamamızı cep telefonunuza indirerek her türlü gelişmeden anında haberdar olabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara