Adalet Personeli

İcra Katipleri Atama için Haber Bekliyor

 İcra Katipliği Mülakat Sonuçları Açıklandı Kazanan Adaylar Sabırsızlıkla Atama Haberlerini Bekliyor  

İcra Katipliği için atama bekleyen adaylar süre uzadıkça tedirgin oluyor. Fakat icra katipliği atamaları genellikle aşağı yukarı 4-5 aylık bir süreç içerisinde gerçekleşiyor.

Atamalar için Sabırsız Bekleyiş Sürüyor


Yaklaşık 3 ay önce açıklanan sonuçlardan sonra adaylar atamaların ne zaman gerçekleşeceğini merakla beklemeye başladı. Şubat ayında mülakata giren adaylar nisan ayında mülakat sonuçları açıklandıktan sonra atamaların gerçekleşmesi için günden güne bakanlıktan bir haber bekliyor.

Genel Prosedür


Genellikle mülakatlar sonuçlandıktan sonra 3-4 ay gibi bir süre güvenlik soruşturması ve çeşitli nedenlerden dolayı geçiyor. Adayların atamaları ile ilgili herhangi bir problem söz konusu değil , genel bir prosedür. İşe başlamak için sabırsızlanan tüm İcra Katiplerine gelecek hayatlarında sağlık ve başarılar diliyoruz.

Kamu haberlerinden, gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, Adalet Bakanlığı personeli haberlerinden ve daha da fazlasından haberdar olabilmek için kamu haberlerinin merkezi kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin. İlgili haber ve duyuruları cep telefonunuza bildirim almak için tek yapmanız gereken kamupersoneli.net’in android uygulamasını indirmek.

Kamupersoneli.net | Ankara