Adalet Personeli

Sayıştay Başkanı Değişecek Mi?

Sayıştay Başkanı Değişecek Başkent Ankara’da son günlerde oldukça hareketli günler yaşanıyor. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun , Cumhurbaşkanı ile görüştükten sonra görevden ayrılma kararı alması sonrasında bir çok kurum ve kuruluşta görevden ayrılmalar ve yeni atamalar olacağı konuşuluyor. Bilindiği gibi AK Parti Olağanüstü kongresi 22 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak. AK Parti yeni genel başkanı ve başbakan ile birlikte kabine de değişiklik yapılmasına kesin gözle bakılıyor.

Yeni Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş Olacak İddiaları Gündemde

Başkent kulislerinden gelen haberlere göre Sayıştay Başkanlığı’nda da görev değişikliği olacağı iddia ediliyor. 2009 yılından beri Sayıştay Başkanı olarak görev Yapan Recai AKYEL’in görevi Maliye Bakanlığı Müsteşarı Seyit Ahmet Baş’a devredeceği iddia ediliyor. Kısa zamanda atama kararının açıklanacağı yönünde iddialar ise azımsanmayacak kadar çok.

Bir Yorum

  1. sayıştay başkanlıgına atama yapılmaz sayıştay başkanı seçimle gelir ve seçim TBMM. DE olur nasıl haber sitesisiniz anlamadım

  2. MÜSTEŞAR SEYİT AHMET BAŞLA RECAİ AKYELİ KARŞILAŞTIRDIM CV LERİNİ RECAİ AKYEL STRATEJİK YÖNETİM DOÇENTİ VE ÇOK KISA ZAMAN SONRA PROFESÖR ESKİ VALİ YILIN VALİSİ SEÇİLMİŞ ONLARCA MAKALESİ VAR ONUR ÖDÜLLERİ VAR BİR ÇOK GÖREVİ İFA ETMİŞ VE KOLTUĞU DOLDURUYOR YANİ ARADA DAĞLAR KADAR FARK VAR BENCE DEVAM EDER RECAİ AKYEL ÇÜNKÜ KURUMU VE İŞLEYİŞİ ÖGRENMEK VE İŞİ BİLMEK UZUN SÜRE GEREKTİRİR …BİLEN VARKEN BİLMEYENLE UGRAŞMANIN ANLAMI YOK..

  3. recai bey ilçemizde kaymakamlık yaptı öyle bir kaymakamlık yaptıki ilçeyi ne facilardan korudu halkla bütünleşti Allah selamet versin hala ilçemizle ilgilenir ne problemimiz olsa Allah uzun ömürler versin..

  4. recai bey ilçemiz kızıltepede çok zor bir dönemde çalıştı Allah var etsin kendini devletle milleti barıştırdı hakkı hakkaniyeti gözetti öyle bir kaymakam ne geldi nede gelir onu o makama layık gören uzun adama reise ve ona uzun ömürler versin..

  5. RECAİ BEY ADAMDIR ADAM KAYMAKAM İKEN MAKAM ARABASINI , KORUMASINI , LOJMANINI VE ÖYLE BİR MAKAMI İNANÇLARI DOĞRULTUSUNDA ELİNİN TERSİ İLE İTMİŞ HANIMIN BAŞÖRTÜSÜ İÇİN İSTİFA ETMİŞTİR . HER ANA BÖYLE YİĞİT DOGURAMAZ NENE HATUNUN TORUNUDUR YİĞİTLİGİ AHİEVRANDIR DÜRÜSTLÜGÜ, BÜYÜK REİSTEN ALLAH RAZI OLSUNKİ RECAİ BEY GİBİ VATAN EVLATLARINA SAHİP ÇIKTI ELAMLAR..

  6. sayıştay başkanlıgına adamlığı ile efendiligi ile dürüstlügü ile recai başkan yakışır

  7. seyit ahmet baş sen müsteşarlıga devam et makamını koru yeterli,recai bey gibi misyon ve vizyon sahibi bir beyfendi varken o makam ona yakışır saygılar