Akademik Personel Alım İlanları

Boğaziçi Üniversitesi Personel Alımı Yapıyor

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü, yayımladığı bir ilan ile ilgili birimlerinde görevlendirmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Yayımlanan ilan ilgili detayları siz okuyucularımıza aktarıyoruz. 

ALIM YAPILACAK KADRO

– Yardımcı Doçent

ALIM YAPILACAK FAKÜLTELER

– Fen Edebiyat Fakültesi

GENEL AÇIKLAMALAR

– Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adayların; özgeçmişlerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları kapsayan ve belgeleyen dosya ile (4 nüsha) Boğaziçi Üniversitesi Fen – Edebiyat Fakültesi Dekanlığı’na başvurmaları gerekmektedir.

ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

– Adayların bilimsel çalışmalarını yayınları ile kanıtlamış olması ve çok iyi derecede İngilizce bilmeleri gerekmektedir. 
– Adayların Gelişim psikolojisinde uzmanlığı olması; okul öncesi dönemi çocuklarda sosyal ve bilişsel gelişim konularında araştırma ve yayınlarının olması gerekmektedir. 
– Adayların Psikobiyoloji ve nörobilim alanında uzmanlığı olması; psikolojik süreçleri hayvan modelleri (sıçan ve fare) bağlamında anatomik olarak inceleyen araştırma ve yayınlarının olması gerekmektedir. 
– Adayların Topolojik sicim teorisi, supersimetrik ayar teorileri, dualiteler ve alan teorilerinde perturbative olmayan davranışlar konusunda uzman olması gerekmektedir.

BAŞVURU SÜRECİ

– Yayımlanan personel alım ilanına başvurular ilanın yayımlanma tarihi itibariyle 15 gün içerisinde yapılacaktır.