Akademik Personel Alım İlanları

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KATÜ) Personel Alımı Yapıyor

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KATÜ) Rektörlüğü, Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde bir ilan yayımladı. İlana göre; akademik personel açığı olan kadrolara personel alınacak. 

Alım Yapılacak Kadro:

* Profesör 

Alım Yapılacak Fakülte:

* İİBF

Genel Açıklamalar:

* Yardımcı Doçent kadrosuna başvuran adayların ÜDS’den 65 veya eşdeğerliliği kabul edilen bir sınavdan bu puanın eşdeğeri bir puanı almış olmaları gerekmektedir. Ancak, adaylar Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Genel Kurulunun 06.11.2008 tarihli kararına göre yeniden yabancı dil sınavına alınacaklardır.

Herhangi bir kamu kurumunda çalışanların (daha önce çalışıp ayrılmış dahi olsalar) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesini müracaat belgelerine ekleyerek ibraz edeceklerdir.

Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır. Posta ile müracaat edecek adaylar için; postada meydana gelen gecikmeler dikkate alınmayacaktır

İlan detayları için TIKLAYIN.

Başvuru Süreci:

* Karadeniz Teknik Üniversitesi (KATÜ) personel alım ilanına başvurular, 26 Temmuz – 9 Ağustos 2017 tarihleri arasında KTÜ Personel Dairesi Başkanlığına şahsen ya da posta yoluyla yapılacak.