Akademik Personel Alım İlanları

Sağlık Bilimleri Üniversitesi 203 Akademik Personel Alıyor

Sağlık Bilimleri Üniversitesi, yayımladığı bir ilanla kadrosunda eksik bulunan fakültelerinde görevlendirmek üzere 203 akademik personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilanda yer alan detaylar şu şekilde, 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

* Profesör, Doçent, Yardımcı Doçent

GENEL AÇIKLAMALAR

* Profesör kadrosu daimi statüde olup, başvuracak adayların Anabilim Dalı ile “Başlıca Araştırma Eserini” belirttiği dilekçesine özgeçmişini, noterden tasdikli doçentlik belgesini, ilgili yönetmeliğe uygun hazırlanmış 6 takım dosya ve CD kaydı ile birlikte başvuru dosyasına dilekçelerini ekleyerek Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğüne bizzat başvurmaları gerekmektedir. 

* Doçent kadrosu daimi statüde olup, atanmak isteyenlerin özgeçmişlerini, noter tasdikli Doçentlik Belgelerini, ilgili yönetmeliğe uygun hazırlanmış 4 takım dosya ve CD kaydı ile başvuru dosyasına dilekçelerini ekleyerek Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğüne bizzat başvurmaları gerekmektedir. 

* Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adayların özgeçmişlerini, noter tasdikli Doktora belgelerini, ilgili yönetmeliğe uygun hazırlanmış 4 takım dosya ve CD kaydı ile başvuru dosyasına dilekçelerini ekleyerek ilgili birime bizzat başvurmaları gerekmektedir.

BAŞVURU SÜRECİ

* Yayımlanan ilana başvurular ilanın yayımlanma tarihi itibariyle 15 gün içerisinde yapılacaktır.