Akademik Personel Alım İlanları

Alanya Alaaddin Keykutbat Üniversitesi Akademik Personel Alımı

 Alanya Alaaddin Keykutbat Üniversitesi Akademik Personel Alımı yapacak! Alanya Alaaddin Keykutbat Üniversitesi Rektörlüğü’nden 4 Akademik Personel alımı yapılacağına dair ilan duyurusu Resmi gazete ve Devlet Personel Başkanlığı (DPB) resmi internet sitelerinden de yayımlandı.

İlana göre üniversite’nin Ekonomi ve Finans Bölümü, Gıda Mühendisliği Bölümü , Metalurji ve Malzeme Bilimi Mühendisliği Bölümü , Mühendislik Temel Bilimleri bölümleri için 4 akademik personel alımı yapılacak. Ekonomi ve Finans Bölümü (Doçent) için başvuracak adayların Uluslararası İktisat alanında doçentliğini almış olmak, fiyat yakınsaması veya ücret yakınsaması ile ilgili konularda çalışmasının bulunması gerekiyor.

Gıda Mühendisliği Bölümü ( Yardımcı Doçent ) için başvuruda bulunacak adayların ; Gıda Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olmak, Meyve ve sebzelerde aseptik işleme, ozon ve ışınlama uygulamaları ile ilgili çalışmalarının olması gerekli.

Metalurji ve Malzeme Bilimi Mühendisliği Bölümü ( Yardımcı Doçent) için başvuruda bulunacak adayların ; Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü lisans lmezunu olmak, katı oksit yakıt pillerinin yüzey kaplamaları konusunda çalışmalarının olması, Mühendislik Temel Bilimleri (Yardımcı Doçent) için başvuruda bulunacak adayların ; Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji bölümü lisans mezunu olup, Biyoloji Anabilim Dalında doktora yapmış olmak, tekstil boyalarının ve herbisitlerin fitotoksik etkileri üzerine çalışmalarının olması gerekiyor.

 Verilen ilan duyurusunda başvuru ile ilgili tüm detayların üniversitenin resmi sayfasından öğrebilebileceği belirtilmiş. Başvuru işlemleri 25 Mayıs 2016 ile 8 Haziran 2016 tarihleri arasında yapılacak.