Akademik Personel Alım İlanları

Biruni Üniversitesi Akademik Personel Alımı

Biruni Üniversitesi Akademik Personel Alımı Yapacak. Birüni üniversitesi’nin akademik personel alımı yapacağına dair ilan duyurusu Resmi Gazete’nin 2 Mayıs 2016 tarihli sayısında yer aldı.

Başvurular Ne Zaman Başlıyor?

Başvurular 2 Mayıs 2016 tarihi itibariyle başladı ve 17 Mayıs 2016 tarihine kadar devam edecek. Biruni Üniversitesi Profesör Doktor, Doçent Doktor pozisyonları için alım yapıyor.

Hangi Fakülteler İçin Öğretim Üyesi Alınacak

Söz konusu personeller Üniversitenin Sağlık Bilimleri, Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakülteleri için yapılacak.


Sağlık Bilimleri Fakültesi için başvuruda bulunacak adayların Profesörlüğünü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği alanında almış olması gerekiyor.

Cerrahi Tıp Bilimleri alanına başvuru yapacak adayların Doçentliğini Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi alanında almış olması gerekiyor.

Diş Hekimliği Fakültesine başvuruda bulunacak adayların Profesörlüğünü Periodontoloji alanında almış olması gerekiyor. 

Detaylar ve daha fazlasına göz atmak için lütfen “http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2016/05/20160502.htm” adresini ziyaret ediniz.

Kamu haberleri, gündem haberleri, akademik personel alım haberleri ve daha fazlası için kamupersoneli.net adresini ziyaret edebilirsiniz. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek gelişmelerden ve her türlü personel alım haberinden her yerde haberdar olma fırsatına sahipsiniz. Kamupersoneli.net forumlarını ziyaret ederek söz konusu alımlar hakkında tartışmalara katılabilir, yeni başlık açabilir, diğer ziyaretçilerimizle mesajlaşabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara