Akademik Personel Alım İlanları

Bitlis Eren Üniversitesi 4 Akademik Personel Alacak

Bitlis Eren Üniversitesi Rektörlüğü 21 Nisan 2016 tarihinde Devlet Personel Başkanlığında bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda üniversite bünyesinde çalıştırılmak üzere 4 akademik personel alımı yapılacağı belirtildi. Bilindiği gibi neredeyse her gün akademik personel alım ilanı yayımlayan Bitli Eren Üniversitesi akademik personel yani öğretim üyesi personel açığını toplu bir ilan yayımlayıp toplu personel alımı yapmak yerine parça parça akademik personel alımı ilanı yayımlayıp akademik personel alımı gerçekleştirerek kapatmaya çalışıyor. Bitlis Eren Üniversitesi akademik personel alım ilanının detayları ise şu şekilde;

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN;
Üniversitemize bağlı Fakülte ve Yüksekokullarda istihdam edilmek üzere, 2547 Sayılı Kanun ile Öğretim üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır.

YARDIMCI DOÇENT KADROLARI İÇİN MÜRACATTA İSTENİLEN BELGELER VE BAŞVURU YERİ:

2547 Sayılı Kanun’un 23. maddesinde belirtilen şartları taşıması 

657 sayılı Kanun’un 48. maddesinde belirtilen şartları taşıması,

Bitlis Eren Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma İlkeleri Yönergesinde belirtilen şartlara haiz olmak,
(İlgili yönergenin sonundaki Ek-3,Ek-4,Ek-5 formlarının yönergeye uygun olarak doldurulması zorunludur)
Üniversitemiz Web sayfasında yer alan başvuru dilekçesi, nüfus cüzdanı örneği, özgeçmiş, öğrenim belgeleri ( lisans, yüksek lisans, doktora veya uzmanlık belgesi ) 2 adet fotoğraf ve bilimsel çalışma ile yayınlarını kapsayan, bilimsel çalışmalarının listesi ve bilimsel çalışmalarını içeren dosya veya cd ‘ yi 4 nüsha olarak hazırlayarak üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta yoluyla müracaat etmeleri gerekmektedir. Dilekçede aday yabancı dilini belirtmelidir.

Tüm adaylar için, 2547 sayılı Kanun’un 23. maddesinin (b) fıkrasının 2. bendi gereğince Üniversitemizde yabancı dil sınavı yapılacaktır. Adayların sınava girmeleri zorunludur.

Yardımcı Doçent adaylarının yabancı dil sınavlarının yapılacağı yer ve tarih daha sonra adaylara üniversitemizin web sitesinden duyurulacaktır.