Akademik Personel Alım İlanları

Bozok Üniversitesi Akademik Personel Alımı İlanı

 Bozok Üniversitesi Devlet Personel Başkanlığı İnternet sitesinde akademik personel alımı ilanı yayımladı. Yayımlanan ilana göre Bozok Üniversitesi Tıp, Ziraat, İlahiyat ve Mühendislik-Mimarlık Fakültelerinde istihdam etmek üzere Profesör, Doçent ve Yaredımcı Doçent kadroları için alım yapacaktır.

Başvuru Esnasında İstenen Belgeler

Bozok Üniversitesi tarafından yayımlanan ilana göre ilgili pozisyonlara başvuruda bulunacak olan adaylar; varsa hizmet belgesi, yayın listesi, onaylı öğrenim belgeleri, fotoğraflı özgeçmişleri, kongre ve konferans tebliğleri, eğitim-öğretim faaliyetleri dökümanı, devam eden veya biten doktora, sanatta yeterlilik ve bilim uzmanlığı çalışmaları, üniversite veya yüksek teknoloji, enstitülerine katkılarını kapsayan belgeler ile başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Başvuru Tarihi ve Şekli

Bozok Üniversitesi 4 Akademik Personel alımı için başvurular 20 Haziran 2016 günü başlamış olup 11 Temmuz 2016 tarihinde sona erecektir. Profesör ve Doçentlik kadrosu için başvurular Personel Daire Başkanlığına Yrd. Doç. kadrosu içinde ilgili birimlere şahsen başvuru yapılacaktır.