Akademik Personel Alım İlanları

Erzincan Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

 Erzincan Üniversitesi bünyesinde barındırmak üzere 22 öğretim üyesi alımı gerçekleştirecek. 

Erzincan Üniversitesi Rektörlüğünden:

”Üniversitemize bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere, 2547 Sayılı Kanunda değişiklik yapan 5772 Sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ve Erzincan Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Atanma ve Yükseltilme Uygulama Esaslarına göre öğretim üyesi alınacaktır. Müracaat edecek adayların devlet hizmetine girmede aranılan genel şartlara haiz olmaları gerekmektedir.”

Müracaat için Hangi Belgeler Gerekli? 

DOÇENT KADROLARI İÇİN;Lisans Belgesi, Yüksek Lisans Belgesi, Doktora veya Uzmanlık Belgesi 1 (Bir) Takım, Doçentlik Belgesi, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, 2 (İki) Adet Fotoğraf istenmektedir.

Ayrıca üniversitenin açıklamasında şu not mevcut;

Doçent kadroları daimi statüde olup, başvuracak adayların başvuru dilekçelerine; Özgeçmişlerini, Doçentlik Belgesi, Başlıca Araştırma Eserlerini ve Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını kapsayan 4 (dört) takım dosya ile birlikte Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

YARDIMCI DOÇENT KADROLARI İÇİN; Lisans Belgesi, Yüksek Lisans Belgesi, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi 1 (Bir) Takım, Doktora veya Uzmanlık Belgesi, 2 (İki) Adet Fotoğraf istenmektedir.

Bunun yanında üniversitenin açıklamasında şu not mevcut;

Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adayların yabancı dillerini belirten dilekçelerine; Özgeçmişlerini, Doktora veya Uzmanlık Belgelerini ve Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını kapsayan 4 (dört) takım dosya ile birlikte ilgili birimlere başvurmaları gerekmektedir.

Yardımcı Doçent adayları için 2547 sayılı Kanun un 23. maddesinin (b) fıkrasının 2. bendi gereğince Üniversitemizde Yabancı Dil Sınavı yapılacaktır.