Akademik Personel Alım İlanları

Gaziosmanpaşa Üniversitesi 12 Akademik Personel Alım İlanı

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda Gaziosmanpaşa Üniversitesi kendi bünyesinde çalıştırmak üzere 12 akademik personel alımı yapacağını duyurdu. 

Başvuru ve Alınacak Personel 

İlan 17 Haziran 2016 tarihinde yayımlandı. Yayımlanan ilana başvurlar ise 1 Temmuz 2016 tarihinde sona erecektir. İlanda Profesör, Doçent ve Yardımcı Doçent akademik personel alımı yapılacağı belirtilmiştir.

İlanın detayları şöyle;

Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri ile Gaziosmanpaşa Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru Koşulları ve Uygulama İlkeleri uyarınca öğretim üyeleri alınacaktır. 

İstenilen belgeler Üniversitemizin http://www.gop.edu.tr adresinde mevcuttur. Başvuru süresi ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gündür. 

Profesör kadroları için başvuru dosyaları 6 (altı) takım halinde, doçent kadroları için başvuru dosyaları 4 (dört) takım halinde Rektörlük Personel Daire Başkanlığına, yardımcı doçent kadroları için başvuru dosyaları 4 (dört) takım halinde ilgili Dekanlıklara ve Müdürlüklere teslim edilecektir.

 Müracaatlar şahsen olup, posta ile yapılan, eksik ve onaysız belgelerle yapılacak müracaatlar ile süresi içinde yapılmayan müracaatlar kabul edilmeyecektir.