Akademik Personel Alım İlanları

Gebze Teknik Üniversitesi Akademik Personel Alımı

Gebze Teknik Üniversitesi 5 akademik personel alım ilanını Devlet Personel Başkanlığında yayımladı. Yayımlanan ilana başvurular bugün yani 7 Nisan  2016 tarihinde başladı. Ayrıca akademik personel alım ilanına başvurular 21 Nisan 2016 tarihine kadar devam edecektir.  
 
Gebze Teknik Üniversitesi tarafından yayımlanan ilanda akademik personel alımları Yardımcı Doçent kadrosu için geçerli olacaktır. Yardımcı Doçent akademik personel alımları İnşaat Mühendisliği, Bilgisayar Donanımı Anabilim Dalı, Bölge Planlama Anabilim Dalı ve İktisat Teorisi ana bilim dalı için geçerli olacaktır. Gebze Teknik Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlanan yazı ise şöyle; 
Üniversitemize bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere, 2547 sayılı Kanun uyarınca öğretim  üyesi alınacaktır. 

 Söz konusu kadrolar süreli statüde olup, 2547 sayılı Kanun’un 23. maddesinde belirtilen şartlar ile Üniversitemiz Senatosu’nun 09/07/2008 tarih ve 2008/07 oturum sayılı kararında belirtilen Akademik Yükseltme ve Atamalarda Kullanılacak Asgari Koşullara haiz adayların, başvuracakları Anabilim Dalı ve başlıca araştırma eserini belirttikleri müracaat dilekçelerine özgeçmişlerini, 1 (bir) adet fotoğraflarını, nüfus cüzdan suretlerini, bilimsel yayınlarını, kongre konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları ve eğitim-öğretim faaliyetlerini kapsayan 4 (dört) nüsha dosyayı ilgili.