Akademik Personel Alım İlanları

Gümüşhane Üniversitesi Akademik Personel Alımı İlanı

Gümüşhane Üniversitesi Akademik personel alımı ilanı Devlet Personel Başkanlığı İnternet sitesinde yayımlandı. Yayımlanan ilana göre Gümüşhane Üniversitesi  Akademik personel alımı yapacak.

Başvuru Şartları

Gümüşhane Üniversitesi tarafından istihdam edilecek olan Akademik Personeller; Araştırma Görevlisi ve Eğitim Görevlisi pozisyonlarında istihdam edilecek olup başvuru yapacak adaylarda;

657 Sayılı Kanunun 48. Maddesinde yer alan şartları taşımak, öğretim elemanı kadrolarına yapılacak olan atamalarda ALES’ten en az 70 puan almış olmak, ÖSYM tarafından yapılan Yabancı Dil Sınavında 50 puan ve üzeri almış olmak, Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması şartları aranmaktadır.

Gümüşhane Üniversitesi Akademik Personel Alımı İlan Metni İçin TIKLAYIN

Son dakika haberleri, kamu haberleri, memur haberleri, kamu ilanları, memur alım ilanları, akademik ilanlar, işçi alım ilanları ve daha fazlasından haberdar olmak için kamupersoneli.net İnternet adresimizi takip edebilir veya kamupersoneli.net android uygulamasını cep telefonunuza indirerek gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz.

Kamupersoneli.net  | Ankara