Akademik Personel Alım İlanları

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Akademik Personel Alımı Yapacak

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğü’nden verilen akademik personel alım ilanı Devlet Personel Başkanlığı (DPB) resmi internet sayfasından da yayımlandı. Söz konusu personel alım ilanına göre Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 14 Akademik Personel Alımı yapacak. Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasından yayımlanan ilanda Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Eğitim Fakültesi , Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu birimlerine akademik personel alımı gerçekleştirecek.
 

Verilen İlanda Başvurular Sırasında Talep Edilen Belgeler

Bölüm, Anabilim Dalını ve sabıka kaydının bulunup bulunmadığını belirten http://www.ksu.edu.tr adresinden temin edilecek başvuru formu ekinde bir adet fotoğraf, lisans diploması fotokopisi, doktora / uzmanlık diploması fotokopisi, nüfus cüzdanı fotokopisi, özgeçmiş, bilimsel çalışma ve yayın listesi, yabancı dil belgesi ile; profesör kadrosuna başvuracaklar, doçentlik belgesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını 6 takım, doçent kadrosuna başvuracaklar, doçentlik belgesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını 4 takım, yardımcı doçent kadrolarına başvuracaklar ise bilimsel çalışma ve yayınlarını 4 takım olarak sunacaklardır.

Başvurular İçin Son Tarih

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 14 Akademik Personel Alımı ilanına başvurular 13 Mayıs 2016 tarihi itibariyle başladı. Söz konusu alım için başvuru işlemleri 27 Mayıs 2016 tarihine kadar devam edecek.