Akademik Personel Alım İlanları

Kapadokya Meslek Yüksekokulu Akademik Personel Alımı

Kapadokya Meslek Yüksekokulu Akademik Personel alımı yapacak. Söz konusu alım Meslek Yüksekokulu’nun Dişçilik Hizmetleri Bölümünde bulunan Ağız ve Diş Sağlığı programı için yapılacak. Meslek Yüksekokulu’nun söz konusu bölümü için 1 Adet Profesör alımı yapılacak. Başvuruda bulunacak adayların ; Doçentliğini Ağız, Diş ve Çene Hastalıkları ve Cerrahisi alanında almış olması, Çapraz enfeksiyon kontrolüne yönelik çalışmış olması, Bir meslek yüksekokulunda en az 2 yıl ders vermiş olması şartları bulunuyor.

Resmi Gazete’de Yayımlanan İlanın Tamamı Şu Şekilde ; 

Yüksekokulumuza 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Vakıf Yüksek Öğretim Kurumları Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri uyarınca aşağıda nitelikleri belirtilen profesörlük kadrosuna tam zamanlı öğretim üyesi alınacaktır. Bu kadroya başvuracak adayların ilgili yönetmelik hükümlerine göre asgari başvuru koşullarını sağlamış olmak şartıyla ilanda belirtilen ve aşağıda ayrıntıları verilen evrakı süresi içerisinde, Üniversite Meydanı No: 1 Mustafapaşa Ürgüp’te bulunan yüksekokulumuz müdürlüğüne teslim etmeleri gereklidir.

PROFESÖRLÜK KADROSU İÇİN GEREKLİ BELGELER

1 – Başvurdukları bölüm ve programı belirten dilekçe.

2 – Özgeçmiş

3 – Yayın listesi

4 – İki adet vesikalık fotoğraf (fotoğrafların arkasına adı, soyadı ve başvurulan kadro yazılacaktır)

5 – Nüfus cüzdanı örneği

6 – Doçentlik belgesi

7 – Herhangi bir kamu kuruluşunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılsalar bile) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesi dökümü

8 – Bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 adet dosya ve 6 adet CD.

Kamudan haberler, Kamu personeli alım haberleri, gündemden son dakika haberleri ve çok daha fazlası için kamupersoneli.net adresini takip edebilirsiniz. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek her türlü gelişme ve haberden her yerde haberdar olursunuz.

Kamupersoneli.net | Ankara