Akademik Personel Alım İlanları

Mersin Üniversitesi Öğretim Üyesi Alacak

Mersin Üniversitesi Devlet Personel Başkanlığında bir ilanını yayımladı. Mersin Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlanan ilana başvurular 13 Nisan 2016 tarihinde başladı ve başvurular 28 Nisan 2016 tarihine kadar devam edecektir. Mersin Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlanan ilanın detayları şöyle;

MERSİN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ’NDEN

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve ilgili yönetmelik uyarınca öğretim üyesi alınacaktır.

Başvurular “Mersin Üniversitesi Akademik Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri”ne göre değerlendirilecektir. Başvuru önkoşullarını sağlamayan adayların dilekçeleri dikkate alınmayacaktır. (Bakınız: http://www.mersin.edu.tr/bulut/birim_1380/Akademik_Yukseltilme_ve_Atanma_Olcutleri/

AKD_ATAMA_VE_YUK_OLCUTLERI.doc) Başvuru süresi ilanın yayım tarihinden itibaren 15 (onbeş) gündür.

Profesör kadrosu daimi statüde olup, Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gereklidir.

Başvuruda istenilen belgeler Mersin Üniversitesinin web sayfasında (http://www.mersin.edu.tr/bulut/birim_1380/ilan_Basvuru_Evraklari/) bulunan “İlan Başvuru Evrakları” başlığı altında yer almaktadır. Bu belgelerin Profesörlük için 6 (Altı) takım ve Yardımcı Doçentlik için 4 (Dört) takım olarak hazırlanması; ayrıca http://apbs.mersin.edu.tr/auth/login adresinden alınacak türkçe özgeçmişin de eklenerek Profesör kadrosu için Personel Daire Başkanlığına, Yardımcı Doçent kadrosu için ise ilgili Fakülte Dekanlıklarına şahsen başvurulması gerekmektedir.

Posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.