Akademik Personel Alım İlanları

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Akademik Personel Alacak

 Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörlüğü’nden Akademik Personel Alımı Yapılacağına dair ilan duyurusu yayımlandı. Söz konusu akademik personel alımı hakkındaki duyuru Resmi Gazete’nin 18 Mayıs 2016 tarihli sayısında da yer aldı.  Üniversitenin Mimarlık Fakültesi ve Mimarlık Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi için 3 Doçent alımı yapılacak.

Üniversitenin Mimarlık Fakültesine başvuruda bulunacak adayların Mimar kökenli olması, Osmanlı Minaresinde Konut Tipolojisi- Kentsel Morfolojisi ilişkisi konusunda çalışmaları ve yayınlarının olması, mekan organizasyonu konusunda araştırma ve yayınlarının olması, mekan organizasyonu ve iç mekan projesi alanında en az 10 yıl tecrübesinin olması gibi şartlar bulunuyor. Detaylı bilgileri aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.

Başvuru Süreleri

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörlüğü Akademik Personel alımı için başvurular 18 Mayıs 2016 tarihinde başladı. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi akademik personel alımı için başvuru işlemleri 23 Mayıs 2016 tarihine kadar devam edecek.

Başvuru için gerekli belgeler

Verilen resmi ilanda söz konusu akademik personel alımı için gerekli başvuru belgelerinin “www.msgsu.edu.tr” adresinden temin edinilmesinin mümkün olduğu belirtilmiştir.