Akademik Personel Alım İlanları

Mustafa Kemal Üniversitesi 3 Akademik Personel Alıyor

Mustafa Kemal Üniversitesi 3 Akademik Personel Alıyor

Üniversite rektörlüğü tarafından yayınlanan ilan doğrultusunda Mustafa Kemal Üniversitesi’ne 3 akademik personel alımı yapılacaktır. Alımı yapılacak olan adaylara yönelik istenilen tüm belgeler, bilgiler ve evraklar ibraza zorunludur. İbraz edemeyen veya ilana yeterlilik taşımadığı tespit edilen adayların adaylık işlemleri yapılamaz, yürütme uygulanamaz.

İlana başvuruda bulunacak olan adayların, Devlet Memurları Kanunu kapsamında belirtilen maddelerdeki niteliklere ve şartlara uygunluğu aranmaktadır. İlgili şartlara uygun olmayanların da yine işlemleri gerekli kanun hükümleri doğrultusunda yürütülecektir.

Mustafa Kemal Üniversitesi 3 Akademik Personel Alıyor ilana başvuruda bulunacak adaylar için son başvuru tarihi ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün sonrasına denk gelmektedir.

Başvuruda bulunacak adaylar üniversite bünyesinde Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma nitelikleriyle alakalı bilgilere www.mku.edu.tr adresinden ulaşabilirler.Başvuru yapacak adaylardan, profesörlüğe başvuracak olan adaylar; özgeçmiş, doçentlik başarı belgelerini, eserlerini belirten dilekçelerini ve bilimsel çalışmalarını ve yayınlarını kapsayan dökümanları fiziki olarak hazırlarken, 5 nüshasını ise CD formatında hazırlayıp başvuru sırasında ekleyerek rektörlüğe iletmeleri gerekmektedir.

Doçentliğe başvuracak adaylar, özgeçmişlerini, doçentlik başarılarını gösterir belgeyi, eserlerini, yayınlarını içeren fiziki kopyayla beraber elektronik ortamda (CD) şeklinde 5 ayrı nüsha olacak şekilde başvuruları sırasında iletmelidirler. Belgelerde eksiklik veya sahtecilik yapanların tüm hakları geçersiz kılınacaktır.

İlanla ilgili daha detaylı bilgiye ulaşmak isteyen adaylar www.dpb.gov.tr adresinde yayınlanan duyuruya göz atabilirler.

Son başvuru tarihi: 14 Nisan 2016

Kamupersoneli.net

Bir Yorum