Akademik Personel Alım İlanları

Nişantaşı Üniversitesi Akademik Personel Alımı Yapacak

Nişantaşı Üniversitesi Rektörlüğünden Akademik Pesonel alımı yapılacağına dair ilan duyurusu Resmi Gazete’nin 24 Mayıs 2016 tarihli sayısında yayımlandı.

Nişantaşı Üniversitesi’nin personel alımı için belirttiği pozisyonlar ve birimler şu şekilde ; iktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi ( Doç. Dr. – Turizm alanında doçentliğini almış olmak ) , İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi ( Yrd. Doç. Dr – İşletme alanında Yüksek Lisans ve İşletme Yönetimi alanında doktora yapmış olmak ) , Mühendislik Mimarlık Fakültesi ( Yrd. Doç. Dr – Bilgisayar Mühendisliği alanında Lisans, Ekonometri alanında Doktora yapmış olmak ) ,Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ( Yrd. Doç. Dr. – Egzersiz Fizyolojisi alanında Yüksek Lisans ve Beden Eğitimi ve Spor alanında Doktora mezunu olmak ) , Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ( Yrd. Doç. Dr – Dizayn ve Üretim Mühendisliği alanında Yüksek Lisans ve Uçak Mühendisliği alanında Doktora mezunu olmak ), tüm poziyonlar ve gerekli niteliklere aşağıdaki linkte bulunan personel alım ilanından öğrenebilirsiniz.

Başvuru işlemleri ilanın yayımlandığı 24 Mayıs 2016 tarihinden itibaren 15 gün boyunca devam edecek. Söz konusu başvuru işlemlerini adaylar Nişantaşı Üniversitesi Sadabad Kampüsüne şahsen gerekli belgelerle birlikte yapmak zorundadırlar. Posta , e-posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.