Akademik Personel Alım İlanları

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Akademik Personel Alımı İlanı

 Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi tarafından Devlet Personel Başkanlığı Resmi İnternet sitesinde yayımlanan ilan ile akademik personel alımı yapacaktır.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi tarafından yayımlanan duyuruya göre Doçent ve Yardımcı Doçent kadrolarında istihdam etmek üzere 6 akademik personel alımı yapılacaktır.

Başvuru

Doçent kadrosu için; başvuruda bulunacak adayların başvurdukları birim ve anabilim dalını belirten dilekçelerine, özgeçmiş, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı sureti, lisans, yüksek lisans, doktora, doçentlik belgesi, yabancı dil belgesi, yayın listesi ile (4) dört takım halinde hazırlayacakları bilimsel çalışma ve yayın dosyalarını ekleyerek, Personel Dairesi Başkanlığına başvuruda bulunulması gerekmektedir.

Yardımcı Doçent için; başvuruda bulunacak adayların başvurdukları birim ve anabilim dalını belirten dilekçelerine, özgeçmiş, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı sureti, lisans, yüksek lisans, doktora, yabancı dil belgesi, yayın listesi ile (4) dört takım halinde hazırlayacakları bilimsel çalışma ve yayın dosyalarını ekleyerek, ilgili birime başvuruda bulunulması gerekmektedir.