Akademik Personel

Bursa Teknik Üniversitesi 7 Akademik Personel Alıyor

Bursa Teknik Üniversitesi 7 Akademik Personel Alıyor

Devlet Memurları Kanunu Kapsamında alımları gerçekleştirilecek olan akademik personellere yönelik ilan Bursa Teknik Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Devlet Personel Başkanlığı’nın resmi web sayfası üzerinde yayınlanmıştır. Yayınlanan ilan doğrultusunda 7 akademik personel alımı gerçekleştirilecek olup, ilana başvurular şahsen veya posta yolu ile gerçekleştirilebilmektedir.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Daha önce herhangi bir kamu kurum veya kuruluşunda çalışmış olanların; işten ayrılsalar dahi hizmet belgesi onaylı evrakını almış olmaları gerekmektedir. Başvurularda onaylı hizmet belgesi istenecektir.

İlana başvuracak olan adaylar yalnızca bir ilana başvuru gerçekleştirebilirler. Adaylar, birden fazla kadroya yönelik başvuruda bulunamazlar.

Yardımcı doçent adayları sınava girecekleri yabancı dil dalını, dilekçelerinde belirtmek durumundadırlar.

Adayların hazırladıkları belgelerinin içine özgeçmiş ve benzeri evraklarının yanına, tüm yayınlarını veya çalışmalarını kapsayan 1 CD de eklemeleri gerekli görülmüştür.

BAŞVURU TARİHLERİ

30.03.2016 – 13.04.2016 arasında gerçekleştirilecektir.

Alınacak Pozisyonlar

Makine Mühendisliği-Otomotiv Mühendisliği-Profesör

İnşaat Mühendisliği-İnşaat Mühendisliği-Profesör

İnşaat Mühendisliği-İnşaat Mühendisliği-Yard. Doç.

Mekatronik Mühendisliği-Mekatronik Mühendisliği-Yard. Doç.

Kimya Mühendisliği-Kimya Mühendisliği-Yard. Doç.

Mimarlık-Mimarlık-Yard.Doç.

Lif ve Polimer Mühendisliği-Lif ve Polimer Mühendisliği-Yard. Doç.

Bursa Teknik Üniversitesi 7 Akademik Personel Alıyor, akademik personel alımlarına başvuracak adayların tüm nitelikleri taşıyor ve beyan edebiliyor olması gerekmektedir. İlanla ilgili bilgilere www.dpb.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca ilanın tam metnine de Bursa Teknik Üniversitesi’ nin http://depo.btu.edu.tr/dosyalar/pdb/Dosyalar/UZUN%20%C4%B0LAN%20METN%C4%B0%2028%20MART%202016%20%281%29%281%29.pdf bağlantısını takip ederek ulaşabilirsiniz.