Akademik Personel

Tunceli Üniversitesi 15 Akademik Personel Alımı Gerçekleştirecek

Tunceli Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı

Tunceli Üniversitesi 15 akademik personel alacak 1 nisan 2016 tarihi ile 15 nisan 2016 tarihleri arasında başvurular gerçekleşecek. Tunceli Üniversitesi Rektörlüğü tarafından açılan Akademik Personel Alım ilanı Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinden yayımlandı. İlan için başvurular 1 Nisan 2016 tarihi itibariyle başlayacak 15 Nisan 2016 tarihi itibariyle başvurular son bulacak.

Tunceli Üniversitesi’nin ilgili bölümlerinde istihdam edilmek üzere gerçekleşecek olan akademik personel alımı için gerekli belgeler şu şekilde açıklanmış ; Tunceli Üniversitesi Akademik Personel Alımı için başvuruda bulunacak adaylar başvurdukları birim ve ana bilim dalını belirten dilekçe hazırlamalı, özgeçmiş, adayların yayın listesi, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi, askerlik durum belgesi (Erkek adaylar için ) , Resmi kurumlarca onaylanmış diplomaları ( Yabancı üniversitelerden alınan diplomaların Üniversiteler arası kurul tarafından denkliğinin onaylanmış olması şartı bulunuyor) .

Adaylar için yabancı dil sınavı yapılacak bu sınavın yeri ve yapılacağı tarih daha sonra Tunceli Üniversitesi resmi internet sayfası olan www.tunceli.edu.tr adresinden adaylara duyurulacak. Adayların başvurularını gerçekleştirebilmesi için adres ve iletişim ; Tunceli Üniversitesi Aktuluk Mahallesi Üniversite Yerleşkesi Tunceli / Merkez , Tunceli Üniversitesi Telefon : 0428 213 17 94

Tunceli Üniversitesi 15 Akademik Personel Alacak İlanının Detayları ve Başvuru Yöntemleri İçin PDF dosyasına göz atınız.

Tunceli Üniversitesi Akademik Personel Alımları hangi bölümlere yapılacak ve adaylardan talep edilen her şey için TIKLAYINIZ

Kamu personel alımları, Akademik personel alımları, Kamu haberleri ve çok daha fazlasını takip edebilmek için kamupersoneli.net’in android cihazlar için geliştirdiği uygulamayı cep telefonunuza indirebilirsiniz. Forum.Kamupersoneli.net adresindeki forumlara katılabilir, tartışma başlatabilir, öneri ve şikayetlerinizi dile getirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net