Ales

2016 ALES Ne Zaman Yapılacak?

Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2016-ALES) ilkbahar dönemi için geri sayım başladı.


Başvurular Ne Zaman Başlamıştı?

İki haftadan biraz fazla süre kalan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2016-ALES) için başvurular 17 Mart 2016 tarihinde başlamış ve söz konusu başvuru işlemleri 30 Mart 2016 tarihine kadar devam etmişti.

2016 ALES Ne Zaman Yapılacak?

ÖSYM sınav takvimine göre Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2016-ALES) ‘nın yapılma tarihi 8 Mayıs 2016 olarak belirlenmiş. Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2016-ALES) sınav sonuçları sınavın yapılmasından kısa bir süre sonra açıklanacak.

Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2016-ALES) Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Söz konusu sınavın sonuçları ÖSYM resmi internet sayfasından 25 Mayıs 2016 tarihinde adaylara açıklanacak. Sınava Giriş belgeleri ve diğer tüm detaylar hakkında bildirim almak için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Akademik personel alım haberleri, personel alım haberleri ve kamu haberlerinin ana merkezi kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek akademik personeli yakından ilgilendiren haber ve duyurulardan her yerde haberdar olabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara