Aöf

29 Ocak ATA AÖF final sınavı soruları ve yorumları (kolay mıydı, zor muydu)

Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, 2016-2017 eğitim öğretim yılı göz dönemi final sınavları 28-29 Ocak 2017 tarihlerinde sorunsuz bir şekilde gerçekleştirildi. 28 Ocak Cumartesi günü yapılan AÖF final sınavları 1. oturumu sabah 09:30 başladı 11:30’da sona erdi. 28 Ocak AÖF final sınavı 2. oturumları ise 14:00’da başladı ve 15:00’da sona erdi. 29 Ocak AÖF final sınavları da yine aynı saatlerde başladı ve sona erdi. Kamupersoneli.net okurları olarak ATA AÖF final sınavı yorumlarınızı alt kısımdan bizlere iletebilir ve diğer adaylarla soruları tartışabilirsiniz.

28-29 OCAK 2017 ATA AÖF FİNAL SINAVI SORULARINI TARTIŞIYORUZ.

ATA AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

Sınav giriş belgesi alma işlemleri obs.atauni.edu.tr adresi üzerinden gerçekleştiriliyor. Öğrenciler, öğrenci bilgi sistemine T.C. kimlik numaraları ve öğrenci numaralarıyla giriş yaparak sınav giriş belgelerine erişebilecekler.

ATA AÖF FİNAL SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi final sınavı sonuçları sınavından ardından 14-15 gün geçmesine rağmen açıklanmandı. Anadolu Üniversitesi ile kıyaslandığı zaman 28-29 Ocak ATA AÖF final sınavı sonuçlarının Şubay ayının 14’üne kadar açıklanması bekleniyor.

KAMUPERSONELİ.NET

Bir Yorum

  1. bence kaliteli sorulardı herkes çalışmadan geçmek istiyor. değerlendirme sorularına bakıp geçmek istiyor. biraz emek vermek gerek.

  2. sınav soruları çok zordu.sınavı hazırlayan arkadaş şunu bilsinki herkes bu okulu bırakmayı düşünüyor

  3. bütün emeklerim boşa gitti… şimdiye kadar çıkmış bütün soruları ve değerlendirme sorularını su gibi ezberledim ama hiç çalıştığım sorular çıkmadı çok zordu yani.

  4. zordu zordu zordu şurda 2 dersim kaldı hala mezun olamadım yazık günah ya geçen yıllar çok güzel mezun verdiniz şimdide verin !! bu kadarda olmaz ya

  5. ders çalışmama rağmen sorular zordu. Öncelikle açıköğretimi neden tercih ediyoruz çalışıp ev geçindirmek zorunda olduğumuz için. bizde isterdik sorumluluklarımız olmayıp örgün okumayı. Ne yarışındayızda 4 yanlış 1 dorumuzu götürüyor örgünde varsa bu sistem açıköğretimdede olsun şu durumda eşitlik söz konusu değil.

  6. Benim için istatistik basitti iletişim basitti mevzuat basitti çünkü bunlara çok çalıştım istatistikten 14 soru çözdüm cevaplarına eminim formüller kitapçığın arkasında yazıyormuş sınavdan sonra öğrendim yoksa hepsini yapardım

  7. sorular olması gerektiği gibi anlaşılır ve netti üstelik kaynaklarda hepside var çalışan zaten bunu bilir. çalışmayan burda zordu diye zırlar durur. bu sistemi bu şekilde güncelleyen değerli insanı tebrik ederim. hee çalışıp kalmıştır çoğunuz kesin burda onlarda çalışmayı bilmiyor demekki..

  8. zordu cok zordu cikmis sorular konularin arkasindaki sorular hiç çikmadi birakmayi düşünuyorum cunku butun derslerden kaldim biiliyorum ne hayallerle baslamistim.

  9. istatıstık zordu lakın bu bır gercek calısmayınca her sey zor calısınca her sey kolay olur bu bır basıt matematık gıbı dusunun.

  10. Çıkmış soru ve ünite sonundan soru yoktu üniteleri çalışmayınca olmayacak bu iş zor iş oldu okumak

  11. Cok zordu ya iki ders verebilmişim yazık Günh ya bu kadarda olmazki calış calış eşde var sıfır geçirmemek için yapıolar

  12. O kadar calışmamıza rağmen ya şok oldum bn yazık ya ders görmüyoruz kendi kendimize çalışıyoruz üstelik 4yanlış cıktı bütünleme yok ders geçme notu kezaa