Aöf

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi PEARSON Akreditasyon Sertifikası Duyurusunu Yayımladı

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi 31 Mart 2017 tarihli duyurusunda;

PEARSON Akreditasyon Sertifikası

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nin 28 önlisans programı Ocak 2015 tarihinde Pearson Assured kurumu tarafından akredite edilmiştir.

İngiltere’de üniversitelerin %97’siyle birlikte çalışan ve dünya genelinde yaklaşık 100 ülkede faaliyet gösteren uluslararası, tarafsız ve bağımsız Pearson Assured kurumu tarafından verilen akreditasyon sertifikası uluslararası düzeyde kabul görmektedir. “Pearson Assured” sertifikası, uluslararası geçerliliği olan, akademik ya da iş başvurularında avantaj sağlayabilecek bir sertifikadır.

Ocak 2015 tarihinden sonra mezun olan öğrencilerimiz, bitirdikleri programın uluslararası akreditasyona sahip olduğunu gösteren, tanınmış ve talep edilen bu sertifikayı aşağıda belirtilen süreci yerine getirmek koşulu ile alabilirler.

Ocak 2015 tarihinden itibaren Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nin akredite edilen 28 önlisans programından birinden mezun olmak.

Pearson Assured internet adresinde belirtilen bağlantıdan, “Başvuru Formu”nu doldurup, web sitesi üzerinden başvuru sürecini tamamlamak. (Başvuru ve kayıtlar kontrol edildikten sonra sertifika alma koşulu sağlandığı takdirde e-posta gönderilecektir.)

Sertifika karşılığı olan ücreti, başvuru formunda belirtilen banka hesabına yatırmak.

Yukarıda belirtilen koşullar sağlandığı takdirde başvuru tarihinden en az üç hafta sonra imza karşılığı AÖF bürosundan mezun ya da mezunun birinci derecede yakını kimlik göstermek koşuluyla “Pearson Assured Sertifikasını” alabilirler.

İlgili sayfaya ulaşmak için TIKLAYIN.

Kamupersoneli.net