Aöf

Anadolu Üniversitesi AÖF Final Sınavı Sonuçları 1 Hafta İçinde Açıklanacak

Yaklaşık 1,5 milyon öğrencinin katıldığı AÖF güz dönemi final sınavları sorunsuz bir şekilde tamamlandı. 

Geçtiğimiz hafta sonu yani 14 Ocak 2017 ile 15 Ocak 2017 tarihlerinde ve 4 oturum şeklinde uygulanan sınavlara 2 bin 242’si cezaevinde tutuklu ve hükümlü, 4 bin 869’u engelli olmak üzere 1 milyon 371 bin 859 öğrenci katılım yaptı.

Sınavlar Türkiye genelinde uygulandı. 24 sınav merkezinde gerçekleştirilen sınavlarda, 507 bin 2 kişi görev alırken, 202 bin 227 adet salon kullanıldı.

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan tamamlanan güz dönemi final sınavları hakkında çeşitli açıklama yaptı. Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan tüm sınavların Türkiye genelinde başarılı bir şekilde tamamlandığını ifade etti. 

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan açıklamalarında “Yaklaşık 1,5 milyon öğrencimizin, oturum bazına bakıldığında ise 3,6 milyon öğrencimizin katıldığı ve 500 binin üzerinde görevlinin yer aldığı, Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti’yle birlikte 124 merkezde yapılan sınavlarımız sorunsuz tamamlandı. Kış aylarında olmamız nedeniyle özellikle Doğu’da bazen sıkıntılı durumlarla karşı karşıya kalabiliyoruz. Fakat hava koşullarının da uygun gitmesiyle sınavlarda herhangi bir sorun söz konusu olmadı” ifadelerine yer verdi.

AÖF Final Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Rektör Gündoğan sınav sonuçlarının en kısa sürede açıklanacağını ifade ederek, inşallah en kısa sürede açıklayacağız. Biliyorsunuz son 1 yıldır sınav sonuçlarının açıklanmasını 1 hafta gibi kısa bir süreye indirgedik. Bu sınavın da sonuçlarını en kısa sürede açıklayacağız dedi.

Kamupersoneli.net | ANKARA

Bir Yorum

  1. Sorunlu sinav sorulari var aof ye bildirdik yok e bildirdik bimere bildirdik kimseden ses cikmiyor 4 yanlis 1 dogruyu kaldirin dedik sinav sorularini mali musavir arkadaslarima gosteriyorum biz cozemiyosak ya bizde sorun var yada bunlarda

  2. 4 YANLIŞ 1 DOĞRU SİSTEMİNİ KALDIRMAK İÇİN YENİDEN İMZA KAPMPANYALARI DÜZENLENSİN… BÖYLE SİSTEM OLAMAZZZZZ