Aöf

Anadolu Üniversitesi AÖF Yüzyüze Öğretim Hizmetleri Başlıyor

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencilerinin daha iyi eğitim alabilmeleri, öğrendiklerinin kalıcı olması için yaptığı yeniliklere bir tane daha ekledi. Anadolu Üniversitesi AÖF, açıköğretim fakültelerine kayıtlı öğrencilerine yüzyüze öğretim hizmetleri kapsamında, bazı dersleri yanlarında bir öğreticiyle alma imkanı sağlıyor. 

2016-2017 eğitim öğretim yılında uygulanacak olan yüzyüze eğitim hizmetlerinin güz dönemi için olanı 22 Ekim 2016’da başlayıp 13 Ocak 2017’de sona erecek. Bahar dönemi dersleri ise 11 Mart- 26 Mayıs 2017 tarihleri arasında sürecek.

Yüzyüze Dersler Ne Gibi Faydalar Sağlayacak?
Anadolu Üniversitesi AÖF, yüzyüze derslerle öğrencilerin;
* Bir konuyu anlamakta zorluk çektiklerinde yanlarında bir öğretmen olması
* Üniversiteli olma duygusunu yaşama hissi
* Üniversite ortamını görme, yaşama
* Sorunlarını paylaşma
* Öğrencilerin öğrencilerle ve eğiticilerle etkileşimini sağlama gibi imkanlar sunuyor.

AÖF öğrencileri, yüzyüze eğitim hizmetlerinden öğrenci kimlik kartlarıyla ücretsiz olarak yararlanabilecekler. Dersler 81 il ve 9 ilçede toplam 96 merkezde yapılacaktır. 

Dersler; İstanbul’da, Marmara Üniversitesi: Eczacılık Fakültesi – Haydarpaşa İşletme Fakültesi – Bahçelievler, olmak üzere 2 merkezde, Ankara’da, Ankara Üniversitesi: Hukuk Fakültesi – Cebeci, Gazi Üniversitesi: Hukuk Fakültesi – Beşevler, İzmir’de, Dokuz Eylül Üniversitesi: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi – Buca’da ve Eskişehir’de, Anadolu Üniversitesi: Açıköğretim Eğitim, Öğretim ve Danışmanlık Birimi Binası – Yunus Emre Kampüsü Girişinde yürütülecektir.

 

Bir Yorum

  1. Bu dersler AÖF de mi verilecek yoksa üniversitelerde mi??

  2. Sözde yüzyüze eğitim açmışlar aldığım 6 dersten sadece 2 si veriliyor, ne sacmalıktır ki birde 4 yanlış bi doğruyu götürüyor o zaman doğru düzgün eğitim verin bu nedir kardeşim paramizla rezil oluyoruz.

  3. Bu dersler akşam mı yoksa gündüzmü verilecek bilen yazabilirmi

  4. Arapca sadece anadolu yakasına konulmuş ben avrupa yakasındaki nasıl faydalanacak

  5. derslerin programı üniversitenin aöf web sayfasında belirtilmiş oradan inceleyebilirsin.