Aöf

AÖF Bahar Dönemi Ara Sınavı Sınav Giriş Belgesi Nasıl Temin Edilir ? ( AÖF Sınav Giriş Belgesi Yayımlandı Mı?)

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) öğrencilerinin bahar dönemi ara sınavı heyecanı başladı. Bahar dönemi sınavı için öğrenciler sınav giriş yerleri belli oldu mu? sorusunu sık sık dile getirirken AÖF cephesinden herhangi bir açıklama henüz gelmedi. AÖF sınav giriş belgeleri ve sınav yerlerinin ne zaman yayımlanacağı hakkında henüz bir duyuru yapılmadı. AÖF bahar dönemi ara sınavı 16 nisan 2016  – 17 nisan 2016 tarihleri arasında yapılacak.  

AÖF Sınav Giriş Belgesi Nereden ve Nasıl Temin Edilir?

AÖF sınav giriş belgeleri nereden ve nasıl ediniliyor? AÖF sınav giriş belgeleri AÖF bürolarından öğrencilere temin edilen şifrelerdir. Bu şifreler ile Anadolu Üniversitesi Resmi internet sayfası olan “https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim” adresine giriş yapmanız ve AÖF sınav giriş yerlerini ilgili siteden öğrenebilirsiniz. AÖF sınav girişi için sınav giriş belgesinin yanı sıra mutlaka kimlik gerekmektedir. AÖF sınavlarına girecek öğrencilerin yanlarında fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı bulundurmaları gerekmektedir. Öğrenciler ayrıca AÖF sınavlarına giriş yapabilmek için askeri kimlik belgesi, sürücü belgesi, Avukat Kimlik belgesi gibi kimlikleri de kullanabilirler.

AÖF Sınavları ve gelişmelerden siz değerli ziyaretçilerimizi haberdar etmeye devam edeceğiz. 10 gün kalan AÖF Bahar Dönemi Ara Sınavının sınav giriş yerleri açıklanır açıklanmaz kamupersoneli.net adresinde olacak. 

AÖF Bahar Dönemi Ara Sınavı için Sınav Giriş Belgesi yayımlanır yayımlanmaz bunu cep telefonunuza bildirim olarak almak istiyorsanız kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

AÖF Bahar Ara Dönemi Sınavı  hakkında görüşlerinizi sayfanın altında bulunan yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Şimdilik herhangi bir açıklama bulunmuyor. Açıklama geldiğinde kamupersoneli.net’den bildirim almak için android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Kamu personeli | Ankara