Aöf

ATA AÖF 30 Nisan 2017 Vize Sınavı İlk Oturum Soruları Cevapları ve Yorumları

İLK 3 OTURUM TAMAMLANDI

Erzurum Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi 30 Nisan 2017 bahar dönemi vize sınavı ilk oturum tamamlandı. Kamupersoneli.net olarak AÖF bahar dönemi sınava giren adayların görüşlerini alıyoruz. 

AÖF öğrencilerine, sınava gireceği her ders için 20 soru sorulacak, 30’ar dakika sınav süresi verilecektir. Sınavlar Cumartesi – Pazar günleri dört oturum halinde yapılmaktadır. Bahar döneminde Cumartesi ve Pazar Sabah oturumunda 2. ve 6. yarıyılların, öğleden sonra oturumunda 4. ve 8. yarıyılların sınavları yapılmaktadır. Bahar dönemi vize sınavlarının ilk 3 oturumu tamamlandı. Geriye sadece öğleden sonra yapılacak olan oturum kaldı. 

AÖF SINAV YORUMLARI

Sizlerde Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi bahar dönemi vize sınavlarına ilişkin yorumlarınızı bizimle ve sınava giren diğer adaylarla paylaşabilirsiniz.  Sizce sınav kolay mıydı, zor muydu? En çok hangi konuda zorlandınız? Çıkmış soruların faydası oldu mu?

Haberimizin altında yer alan yorumlar kısmından Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi bahar dönemi vize sınavı soruları ile ilgili yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Ben hem Anadolu üniversitesi ilahiyat fakültesi okuyorum hem de uzaktan eğitim Atatürk üniversitesi sosyal hizmet bölümü okuyorum sizin yüzünüzden sınava girmedim her iki sınav aynı gün aynı saatte olduğu için sizden şikayetçiyim

  2. ata aöf teşekkür edesim geldi sınavdan çıkınca beklediğimden iyiydi sorular sosyolaji hariç