Aöf

ATA AÖF Final Sınavı Sonuçları Açıklandı ve Ders Geçme Notu Düşürüldü

ATA AÖF SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

Erzurum Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda 28 – 29 Ocak 2017 tarihlerinde uygulanan final sınavı sonuçlarının açıklandığı ve ders geçme notunun düşürüldüğü ifade edildi. Duyurunun detayları ise şöyle;

YAYIMLANAN DUYURU

Sizlerden gelen yoğun talep üzerine, ders geçme baraj notu olarak kullanılan “Alt Limit (AL)” değerinin 35’den 30’a düşürülmesi teklifimiz Üniversitemiz Senatosu tarafından kabul edilmiştir. Yarıyıl sonu sınav değerlendirmesi AL = 30’a göre yapılmış ve ilan edilmiştir.

Sınav sonuçlarınıza Öğrenci Bilgi Sisteminden ulaşabilirsiniz.

Siz değerli öğrencilerimizin lehine olan bu düzenlemenin zaman alması nedeniyle sınav sonuçlarının açıklanması birkaç gün gecikmiştir. Bu konuda göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, bütünleme sınavında başarı oranının daha da yükseleceğine olan inancımızı ifade ederek, başarılar dileriz.

ATA AÖF BAHAR DÖNEMİ KAYIT İŞLEMLERİ

Erzurum Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi bahar dönemi kayıtları güz döneminin sona ermesinin ardından yapılacak. ATA AÖF öğrencileri kayıt yenileme işlemlerini 20 Şubat 2017 ile 26 Şubat 2017 tarihleri arasında gerçekleştirileceklerdir. Ayrıca mazeretli ders kayıt işlemi yapacak olan öğrenciler işlemlerini 27 Şubat 2017 ile 28 Şubat 2017 tarihleri arasında gerçekleştireceklerdir.

Bir Yorum

  1. Çok güzel bir düşünce olmuş çalışan biri olarak ders zor çalışıyoruz emeği geçen herkese teşekkür ederiz