Aöf

ATA AÖF Güz Dönemi Yarıyıl Sonu Sınav Merkezi Tercihleri Başladı

ATA AÖF güz dönemi vize sınavları 3 Aralık- 4 Aralık 2016 tarihlerinde yapıldı. 28 Ocak- 29 Ocak 2017 tarihlerinde yapılacak olan yarıyıl sonu sınavları için sınav merkezi tercihleri başladı. 

Güz dönemi yarıyıl sonu sınavları için sınav merkezi tercihleri 13 Aralık 2016 23.59‘da sona erecek. Öğrenciler, sınav merkezi tercihlerini Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden yapacaklar.

ATA AÖF’ün duyurusu şöyle:
” Değerli Öğrencilerimiz,
2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Yarıyıl Sonu Sınavı için Sınav Merkezi Tercihlerinin 13 Aralık 2016 Salı günü saat 23:59’a kadar https://obs.atauni.edu.tr/ adresinden tarafınızca yapılması gerekmektedir.

Yarıyıl sonu ve bütünleme sınavlarıyla ilgili sınav merkezi değişikliği talepleri, aşağıda verilen tarihlerde sistem üzerinden gerçekleştirilebilecektir. Sınav merkezi tercihini belirtilen tarihler arasında gerçekleştirmeyen öğrencilerimizin, sınav merkezi tercihleri, sistem tarafından otomatik olarak belirlenecektir ve daha sonra değişiklik yapılmayacaktır.” 

ATA AÖF sınav haberlerinden, kamu personeli alım ilanlarından, sözleşmeli personel alım ilanlarından, özel sektör personel alım ilanlarından anında haberdar olmak için kamupersoneli.net’in ücretsiz mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | ANKARA