Aöf

Tüm Türkiye'de AÖF Yüz Yüze Dersler 13 Mart'ta Başlıyor

Anadolu Üniversitesi’nin Merkezi Açıköğretim ve Uzaktan Eğitim Sistemi dâhilinde eğitim ve öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencilerine yönelik ücretsiz yüz yüze derslerin Bahar Dönemi, tüm Türkiye’de 13 Mart Pazartesi günü başlayıp, 28 Mayıs Pazar günü sona erecek.

Anadolu Üniversitesi’nin Merkezi Açıköğretim ve Uzaktan Eğitim Sistemi dâhilinde eğitim ve öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencilerine yönelik Türkiye genelinde 96 merkezde yüz yüze dersler verilecektir. Sistem ile öğrenilmesinde güçlük çekilen derslerin yüz yüze işlenmesine olanak tanıyor.

Öğrenciler, derslerin yapılacağı derslikleri, derslerin gün ve saatlerini 6 Mart (bugün) tarihinden öğrenebileceklerdir. Öğrenciler söz konusu bilgileri AÖF Bürolarından veya “www.anadolu.edu.tr” İnternet adresinde bulunan “Açıköğretim” başlığı altındaki “Öğretim Ortamları” ve oradan da “Yüz Yüze Öğretim Hizmetleri” bölümünden edineceklerdir. Yüz yüze eğitim kapsamında verilecek olan dersler ise şöyle;

Matematik II, Genel Muhasebe II, İktisada Giriş II, Osmanlı Türkçesine Giriş II, Makro İktisat, İstatistik II, Maliyet Yönetimi, Finansal Yönetim II, İngilizce II, Arapça II, Arapça IV.

Bölgelere ve illere göre derslerin görüleceği binalar şöyle;

Kamupersoneli.net – ANKARA