Askeri Personel Alım İlanları

Jandarma Genel Komutanlığı Muvazzaf Pilot Alımına Kimler Başvuru Yapabilir?

Jandarma Genel Komutanlığı yayımladığı duyuruda muvazzaf pilot ihtiyacını karşılamak amacıyla Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisine subay adayı öğrenci alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu ilana kimlerin başvuru yapabileceğine ilişkin tüm detayları ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

ALINACAK PERSONEL

Söz konusu ilanda Jandarma Genel Komutanlığı Muvazzaf Pilot Subay alımı yapılacağı ifade edildi.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Jandarma Genel Komutanlığı muvazzaf pilot alımına; Lisans düzeyinde eğitim veren Üniversitelerin kılavuzda belirtilen bölümlerinden mezun ya da 05 Eylül 2017 tarihine kadar mezun olabilecek durumda olanlar, Düzeltilmemiş nüfus kaydına göre müracaat yapılan yılın Ocak ayının biri itibariyle yirmi yedi yaşını (Bir üst yaştan gün almamış olan, 01 Ocak 1990 ve daha sonra doğanlar başvurabileceklerdir) www.jandarma.tsk.tr internet adresinde yayımlanan “Muvazzaf Pilot Subay Adayı Seçme Sınavları Başvuru Kılavuzu’nda ” düzenlenmiş olan nitelikleri taşıyanlar başvuru yapabilirler.

BAŞVURULAR

Söz konusu ilana başvurular 2 Mayıs 2017 tarihinde başladı ve 2 Haziran 2017 tarihinde sona erecektir. Başvurular www.jandarma.tsk.tr internet adresinden Personel/Öğrenci Alımı sayfasından yapılacaktır. (Yalnız internet explorer kullanarak giriş yapınız.) Seçme Sınavlarına çağırılan adaylardan, başvuru kılavuzunda belirtildiği şekilde 50 TL sınav ücreti alınacaktır. Adaylar başvurular hakkında tüm detaylara ve başvuru kılavuzuna “www.jandarma.tsk.tr” web adresi üzerinden ulaşabilirler.

Kamupersoneli.net – ANKARA