Askeri Personel Alım İlanları

Jandarma Genel Komutanlığı Subay ve Astsubay Alımı Başvuru Detayları

Jandarma Genel Komutanlığı bir ilana çıkmıştı. Söz konusu ilanda Jandarma Genel Komutanlığı kendi bünyesinde görevlendirmek üzere erkek ile kadın subay ve astsubay alımı yapacağını belirtti. 

Söz konusu ilana ilişkin tüm detaylar şöyle;

ALINACAK PERSONEL

Jandarma Genel Komutanlığı subay ve astsubay alımında; Tabip Subay (20), İlk ve Acil Yardım Teknikeri Astsubay Adayı (20) alımı yapılacaktır.

GENEL ŞARTLAR

Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylardan; Örgün eğitim veren Üniversitelerin aşağıda belirtilen bölümlerinden mezun ya da 5 Eylül 2017 tarihine kadar mezun olabilecek durumda olmak, Tabip Subay Adayları için, üniversitelerin tıp fakültelerinden mezun olmak; İlk ve acil yardım teknikeri astsubay Adayları için örgün öğretim yapan üniversitelerin en az 2 yıllık; Acil Bakım Teknikerliği, Acil Yardım Teknikerliği, Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği, Paramedik, Acil Yardım, Ambulans ve Acil Bakım, İlk ve Acil Yardım bölümlerinden mezun olmak, Düzeltilmemiş nüfus kaydına göre müracaat yapılan yılın Ocak ayının biri itibariyle, tabip subay adayları için otuz iki yaşını (Bir üst yaştan gün almamış olan, 01 Ocak 1985 ve daha sonra doğanlar) ilk ve acil yardım teknikeri astsubay adayları için yirmi yedi yaşını (Bir üst yaştan gün almamış olan, 01 Ocak 1990 ve daha sonra doğanlar) bitirmemiş olmak, www.jandarma.tsk.tr internet adresinde yayımlanan “Muvazzaf Tabip Subay ve Acil Yardım Teknikeri Astsubay Adayı Seçme Sınavları Başvuru Kılavuzu’nda” düzenlenmiş olan nitelikleri taşımak, şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Jandarma Genel Komutanlığı Subay ve Astsubay alım ilanına başvurular 2 Mayıs 2017 tarihinde başladı ve 2 Haziran 2017 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını www.jandarma.tsk.tr internet adresinden Personel/Öğrenci Alımı sayfasından yapacaklardır.

Kamupersoneli.net – ANKARA