Askeri Personel Alım İlanları

Jandarma Özel Harekat (JÖH) Alım Süreci Devam Ediyor

Jandarma Genel Komutanlığı resmi sitesinde ve Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde yayımlanan ilan ile 2017/7 Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Jandarma Asayiş alımı yapılacağı duyuruldu.

İlana göre; Sözleşmeli Uzman Erbaş ihtiyacını karşılamak amacıyla lise ve dengi okul mezunu olup askerlik hizmetini erbaş/er olarak tamamlamış veya halen silahaltında bulunan adaylar ile 29 Mayıs 2017 tarihi itibarıyla terhis tarihlerinin üzerinden üç yıldan fazla süre geçmemiş, 25 yaşını bitirmemiş olanlar arasından Jandarma Komando ile Jandarma Asayiş birliklerinde istihdam edilmek üzere Sözleşmeli Uzman Erbaş alınacak.

Jandarma 2017/7 personel alım ilanına; T.C. vatandaşı ve erkek olan, en az lise ve dengi okul mezunu olan, 25 yaşını bitirmemiş olan, terhisinin üzerinden 3 yıldan fazla süre geçmemiş olan, en az 164 cm boyunda olan, güvenlik soruşturması olumlu olan adaylar başvuru yapabilecek.

Talep edilen şartlara durumu uyan adaylar, 29 Mayıs- 30 Haziran 2017 tarihleri arasında, www.jandarma.tsk.tr internet adresinden Personel/Öğrenci Alımı sayfasına girerek başvuru işlemleri sayfasına ulaşabilecekler.

Başvuru sonuçları 30 Haziran 2017 tarihinden sonra www.jandarma.tsk.tr internet adresinde yayımlanacak.

Bir Yorum

  1. anlamadım ? 25 yaş altı askerliğini yapmamış kişiler başvuru yapamıyormu?