Askeri Personel Alım İlanları

5 Bin TL Maaşla SAT ve SAS Komandosu Alımında Son Günler !

Bilindiği gibi 17 Kasım 2016 tarihinde Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Muvazzaf Subay ve Astsubay alımı ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilanda Muvazzaf Subay ve Astsubayların eğitimlerinin sonunda ilgili talep üzerine adayların SAS ve SAT kurslarına gönderileceği belirtiliyor. İlgili ilanın detayları ise şöyle; 

Yaş Şartı 

İlgili ilana başvuru yapacak olan adayların Önlisans mezunları için 25, Lisans mezunları için 27 yaşını bitirmemiş olmaları gerekmektedir. 

İlgili İlan Sağlık Şartlar 

– Sevk edilecekleri hastanelerden Dalgıç olur kararlı sağlık raporunun alınması,

– Muvazzaf Subay ve Astsubay olabilir sağlık raporunun bulunması,

– SAT ve SAS Özel İhtisas Kursuna katılabilir kararlı sağlık raporunun bulunması ( sevk edilecekleri hastanelerden ) gerekmektedir.

 

.:: Deniz Piyade adayları askerlik eğitimlerini tamamladıklarında, askerlik eğitimi altında SAS ve SAT kurslarına gönderilecektir ::.

Başvuru Şekli ve Tarihi 

Başvurular www.msb.gov.tr adresinde bulunan http://personeltemin.dzkk.tsk.tr linkinden “2016 yılı Muvazzaf Astsubay Alımları” başlığı üzerinden 2 Aralık 2016 tarihine kadar gerçekleştirilecektir. 

 

SAS ve SAT Komandosu Maaşları 

SAT ve SAS Komandolarının maaşları görev yerlerine göre değişiklik göstermektedir. Ancak en düşük SAT ve SAS Komandosu maaşı 5 Bin TL’dir. 

Bir Yorum

  1. Anlamadigim lisans ve uni mezunlari.disinda bu isleri yapan yok mu yani canakkaleyide bu mezunlar kurtardi demekki