Askeri Personel Alım İlanları

Jandarma'nın 10 Bin Personel Alımına Yoğun İlgi Var

Jandarma Genel Komutanlığı Uzman Erbaş Alımı için başvurular sürüyor. 8 Eylül 2016 tarihinde yayımlanan ilana en az lise ve dengi okullardan mezun adaylar başvuruda bulunabiliyor. Aradan geçen 21 günlük süreçte Jandarma Genel Komutanlığı’na ilgili personel alımı için başvurularda büyük yoğunluk olduğu öğrenildi.

HANGİ BRANŞLAR İÇİN ALIM YAPILIYOR?

10 Bin Uzman Erbaş Alımı ; Jandarma Komando, Jandarma Emniyet Asayiş ve Jandarma Lojistik branşları için yapılacak. 

KİMLER BAŞVURUDA BULUNABİLİR?

Başvuruda bulunacak adayların Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı ve erkek olması, En az lise ve dengi okullardan mezun olması, askerlik hizmetini yapmış ya da yapıyor olması, 25 yaşını bitirmemiş olması, adayın terhis tarihinden itibaren 3 yıldan fazla süre geçmemiş olması , Komando Uzman Erbaş olur ya da Uzman Erbaş olur sağlık raporunu alabilmesi, en az 164 cm boyunda olması, TSK’da daha önceden ilgili pozisyonlarda istihdam edilmemiş olması ve askeri okullardan atılmamış olması, vücut yapısının düzgün olması (Fikizi görünüşünde kusur olmaması) , Güvenlik soruşturmasından olumlu yanıt alması, suç işlememiş olması gibi şartları yerine getirebilmesi gerekiyor.

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILIYOR? SON BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

Başvurular Jandarma Genel Komutanlığı’nın “www.jandarma.tsk.tr” adresi üzerinden yapılıyor. Son Başvuru Tarihi 7 Ekim 2016.

 

Bir Yorum

  1. 25 YAŞINDA OLMASI ŞARTI VE ASKERDEN GELELİ 3 YILDAN FAZKA OLMAMASI ŞARTI TAMAMEN YANLIŞ YAŞIN 28 E CIKMASI LAZIM VE ASKERDEN GELDİKTEN SONRA 3 YILDAN FAZLA OLMAMASI ŞARTI KALKMASI LAZIM ! AKSİ TAKTİRDE HİÇBİR ASKERİ PERSONEL İLANNA BAŞVURAMAYACAĞIZ DEMEKTİR ! LÜTTFEN BU KONUYU YETKİLİLERE İLETİNİZ !

  2. ortaokulu parasız yatılı olarak İ.Hatip Lisesi'nde okudum diye bu güne kadar ne orduya ne polis teşkilatına başvuramadım. bu gün ise bu sıkıntıların hepsi ortadan kalktı ama benim yaşım 35 i geçti. ben ve benim gibi mağdur edilmiş insanlar düşünülerek yaş sınırı 40 a çıkarılsa ne güzel olurdu.