Askeri Personel

Cumhurbaşkanı Jandarma Teşkilatı'nın 177. Kuruluş Yılını Kutladı

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, modernizasyon ve yeniden yapılanma çalışmalarına öncelik veren, iyi eğitimli, disiplinli, donanımlı, fedakar personeliyle gurur kaynağı olan Jandarma Genel Komutanlığının, kanunların verdiği yetkiler çerçevesinde yürüttüğü çalışmalarla vatandaşların huzur ve refahının sağlanmasında önemli rol üstlendiğini bildirdi.  


Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre Erdoğan, Jandarma Genel Komutanlığının kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi’ye mesaj gönderdi.

Erdoğan, mesajında, milletin birlik ve bütünlüğü, devletin bekası için yüksek bir vazife şuuruyla görev yapan Jandarma Genel Komutanlığının kuruluş yıl dönümünü kutladığını belirtti.

Halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması, kamu düzeninin korunması için halkla iç içe görev yapan Jandarma Genel Komutanlığının, devletin en köklü ve deneyimli kuruluşları arasında yer aldığını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajında şunları kaydetti:

“Modernizasyon ve yeniden yapılanma çalışmalarına öncelik veren, iyi eğitimli, disiplinli, donanımlı, fedakar personeliyle bizleri her zaman gururlandıran Jandarma Genel Komutanlığımız, kanunların kendisine verdiği yetkiler çerçevesinde yürüttüğü çalışmalarıyla vatandaşlarımızın huzur ve refahının sağlanmasında önemli rol üstlenmiştir. Bu düşüncelerle Jandarma Genel Komutanlığı’nın kuruluş yıl dönümünde aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, görevlerini başarıyla sürdüren Jandarma Genel Komutanlığı mensuplarına selam ve sevgilerimi iletiyorum.”

AA
Kamupersoneli.net