Askeri Personel

Eski Bakan Yılmaz 'dan TSK Personeli İçin 1000 TL Zam Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Murat Bakan’ın soru önergesine yanıt veren MSB Eski Bakanı İsmet Yılmaz, GATA’daki eğitim öğretim planlamacılarının 2 bin 500 TL olan maaşlarında 1000 TL artış olacağını dile getirdi.


Milli Savunma Eski Bakanı İsmet Yılmaz, TSK bünyesindeki görevli sivil memurlardan, Özel Kuvvetler Komutanlığı kadrolarında görev yapanlara 556 TL, diğer memurlara ise 375 TL civarında ilave özel himmet tazminatı verilmesi çerçevesinde hazır edilen taslağın 17 aralık 2015 tarihinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na gönderildiğini dile getirdi.

Fikri Işık’tan Henüz Açıklama Gelmedi

65. Hükümet  içerisinde Milli Savunma Bakanı olarak görev yapan Fikri Işık ise şimdilik konu hakkında herhangi bir açıklama da bulunmadı. TSK Sivil Memur kadrolarındaki personele yapılacak zam hakkındaki görüşlerinizi sayfanın altındaki yorum kısmı ile bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

Kamu haberleri, TSK haberleri, Gündemden gelişmeler, Kamu personeli alım haberleri ve çok daha fazlası kamu haberleri merkezi kamupersoneli.net adresinde. Kamupersoneli.net’in mobil uygulamasını cep telefonunuza indirerek, her türlü son dakika gelişmesinden ve TSK personelini yakından ilgilendiren duyurulardan haberdar olabilirsiniz.

Kamupersoneli.net – Ankara

Bir Yorum

  1. binbaşı(1/1) ve 24 fiili hizmet yılını tamamlayan görevdeki asb. kd.bşçvş.(1/4) lara 2016 yılı 30 ağustosundan geçerli olarak verileceği söylenen 498 tl ile 536 tl arasındaki temsil tazminatını hayata geçirmeyi acilen bekliyor tsk personeli ve aileleri sayygılarımla..ESEN KALINIZ!….Sağ olasınız, Var olasınız..

  2. Rütbelilerin özlük haklarının iyileştirilmesi lazım. Sivil memurlar maaş almasa da olur. Vatanını en çok seven en çok maaş alandır sonuçta.. Bakanın biri giderayak memurlara zam için 6 ay önce ÇSGB na yazı yazıldığını söylemiş. Gelen bakanın bundan haberi bile yok. Evlere şenlik. Dediğim gibi bir an önce subay, astsubayların şu temsil tazminatını halledelim. Gerisi teferruat nasılsa…

  3. Zam diye birsey varsa eğer gündemde bunu en fazla hakeden ler tüm askeri personel dir,tabi bu en altan yukarı doğru olmalı yanigenerale 700 tl verip ,uzm.cvs a 200 tl olmaz çok yipranana çok maaş olmali

  4. 20 yıllık uzman çavuş ile yeni göreve başlayan uzman çavuş aynı maaşı alıyor. Uzman Çavuşların terfi edeceği bir ust rütbe olmamasından dolayı Tsk tazminat artışı sağlanamıyor. En azından Tsk tazminat artışını derece ve kademesine göre yeniden tespit edilmesi bu haksızlığın önüne geçilecektir.. Saygılar..

  5. 20 yıllık uzman çavuş ile yeni göreve başlayan uzman çavuş aynı maaşı alıyor. Uzman Çavuşların terfi edeceği bir ust rütbe olmamasından dolayı Tsk tazminat artışı sağlanamıyor. En azından Tsk tazminat artışını derece ve kademesine göre yeniden tespit edilmesi bu haksızlığın önüne geçilecektir.. Saygılar..