Banka Personeli Alım İlanları

Adaylar Ziraat Bankası Personel Alımı İçin Sabırsız !

Çeşitli bankalar 2016 yıl9ında kendi bünyelerindeki personel açığını tamamlamak için alım ilanlarını yayımladılar. Söz konusu bankalar personel alım ilanlarını 2017 yılında da yayımlamaya devam ettiler. Bu bankalar kendi resmi web adreslerindeki insan kaynakları bölümünden veya çeşitli kariyer siteleri aracılığı ile personel alım ilanlarını yayımladılar.

On binlerce adaylar İş Bankası, Halkbank ve Ziraat Bankası personel alım ilanlarını bekliyorlardı. İş Bankası ve Halkbank personel alım ilanları yayımlandı ve alınan personeller bankaların çeşitli pozisyonlarında görevlerine başladılar. Ayrıca İş Bankası’nın personel alım ilanları hala yayımlanmaktadır. 

Adaylar tarafından Ziraat Bankası personel alım ilanı bekleniyor. 2016 yılında Ziraat Bankası personel alım ilanını yayımladı. Ancak 2017 yılında ne Ziraat Bankası’nın insan kaynakları bölümünde ne de çeşitli kariyer sitelerinde söz konusu personel alım ilanı yayımlanmadı.

ZİRAAT BANKASI PERSONEL ALIM İLANI BEKLENİYOR

Konu ile ilgili olarak Ziraat Bankası’nı İnsan Kaynakları web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi;

“Bankamız işe alım sınavlarına ilişkin duyurular alım zamanlarında, bu sayfadan ve Bankamız resmi sosyal medya kanallarından yapılmaktadır. Resmi sayfalarımız dışında, Bankamız tarafından işe alım yapılacağına ilişkin duyurulara lütfen itibar etmeyiniz. Bankamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür eder, esenlikler dileriz.”

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum