Banka Personeli Alım İlanları

Denizbank Çeşitli Kadrolarda Personel Alımı Yapıyor

Denizbank, bir ilan yayımlayarak çeşitli pozisyonlarda değerlendirmek üzere personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Yayımlanan ilan ile ilgili detayları haberimizde siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

– Şube Müşteri Danışmanı, Üye İşyeri Satış Temsilcisi, Kanuni Takip Tahsilat Yönetimi Yetkilisi, Mobil Satış Temsilcisi, Tercüman, Muhabir İlişkileri Yetkilisi/Yönetmeni, İşe Alım ve Kariyer Yönetimi Ekip Lideri, Hizmet Kalitesi Yetkilisi, .Net Yazılım Mühendisi, Ödeme Sistemleri Yazılım Mühendisi, Teknik Destek Uzmanı, Verimlilik Yönetimi “Yetkilisi / Yönetmeni” 

GENEL ŞARTLAR

– Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek, Takım çalışmasına yatkın, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli, MS Office uygulamalarına hakim, Analitik düşünme yeteneğine sahip, Takım çalışmasına yatkın, Proaktif, sonuç odaklı çalışabilen, İstenilen eğitim seviyesinden mezun olmak, Başvuru yapılacak kadroya göre belirlenen özel şartları taşımak.

BAŞVURU SÜRECİ

– Denizbank personel alım ilanına başvurular devam etmekte olup son başvuru tarihi, başvuru yapılacak kadroya göre farklılık göstermektedir.  

– ilan ile ilgili diğer detayları görüntülemek ve başvuru yapmak için aşağıda yer alan linki tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz:

https://goo.gl/DFUPDX

Kamupersoneli.net – ANKARA